Theezakjes - Kruidenthee

Duurzame piramide theezakjes vol met lekkere theeën van Fleur de Café. De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel. Dit is composteerbaar en helpt dus om de plastic soep te voorkomen. Ook het envelopje is gemaakt van composteerbaar materiaal, het zogenaamde nature flex. Omdat u niets te kort wilt komen in smaak en gemak! Fleur de cafe staat bekend om zijn lekkere en hoge kwaliteit losse thee. Onze thee melangeren we zelf zodat we deze precies naar onze eigen maatstaven kunnen maken. Door het succes van onze losse thee is de vraag naar theezakjes met onze losse thee toegenomen en zo zijn theezakjes, de theepiramides van Fleur de Café ontstaan.

Er zijn 6 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Frisse start 2 gram piramide theezakjes 50 stuks

Zorgeloos 2 gram piramide theezakjes 50 stuks

Sterrenmix 2 gram piramide theezakjes 50 stuks

Sterrenmix 2 gram piramide theezakjes 50 stuks ZONDER ENVELO

Zorgeloos 2 gram piramide theezakjes 50 stuks ZONDER ENVELOP

Frisse start 2 gram piramide theezakjes 50 stuks ZONDER ENVE

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Thuis genieten van heerlijke thee met de piramide theezakjes van Fleur de café

U komt bij onze theesoorten enkel de mooiste natuurlijke ingrediënten tegen; grote theeblaadjes van hoog gelegen plantages, mooie bloesem van geurende bloemen en grote stukken heerlijk fruit. Deze kwaliteit thee wordt nu ook geproduceerd in een makkelijk te gebruiken theezakje in piramidevorm. We gebruiken de vorm piramide theezakje omdat de thee dan alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en u daarmee de beste smaak en ervaring beleeft. Ook kunt u zelf zien welke mooie ingrediënten we gebruiken om u een hoogstaand product te geven. Geniet thuis van onze heerlijke theepiramides en met 12 verschillende smaken kunt u voor elk moment de juiste thee kiezen.

Een uitgebreid assortiment thee voor iedereen

Losse thee, theepiramides of een luxe theepakket bestellen en kopen? Misschien bent u wel op zoek naar een theepakket cadeau? Bij Fleur de Café kunt u losse thee, piramide theezakjes en een luxe theepakket gemakkelijk online bestellen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan losse thee, u heeft keuze uit meer dan 120 losse theeën, de theesoorten zijn door Fleur de Café samengesteld. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten: zwart thee, groene thee, rooibos thee, kruidenthee, witte thee, speciale thee, exclusieve thee, biologische thee, theebloem en losse ingrediënten.

Losse thee, theezakjes en een theepakket bestellen bij Fleur de Café is eenvoudig. Bestel voor 12 uur en u heeft uw heerlijke thee de volgende werkdag in huis.

kopje thee

Hoe zet je thee?

Afhankelijk van dat proces kan de warme drank oranje of donkerrood kleuren bij het zetten van zwarte thee en geelachtig voor de groene thee. Hoe lang de thee moet trekken hangt helemaal af van de soort thee. Eerlijk gezegd  had ik geen flauw idee dat de manier van theezetten invloed zou hebben op de smaak van de thee.  Toch is het echt waar! De temperatuur van het water en de tijd van trekken is van groot belang voor de smaak.

  • Voor zwarte thee, is de aanbevolen trektijd 3 of 5 minuten. Als het te lang duurt, zal de thee wat tannine ontwikkelen en wordt de thee bitter.
  • Voor groene thee, is de trektijd ongeveer 6 of 7 minuten.
  • De witte thee moet langer trekken omdat het anders geen smaak kan hebben.

Bovendien is de temperatuur van het water erg belangrijk. Een te hoge temperatuur kan sommige vitaminen en andere moleculen zoals de suiker en het aminozuur vernietigen. Bovendien zorgen hoge temperaturen voor een molecuul die verantwoordelijk is voor de hardheid en bitterheid die zich ontwikkelt. De ideale watertemperatuur is 80-95 graden voor zwarte thee, 60 graden voor groene thee en 70 graden voor witte thee.

private label thee blog

25.10.2021

De piramide theezakjes zijn weer terug in de voorraad!

Bent u opzoek naar duurzame theezakjes? Wij hebben duurzame theepiramides ontwikkeld vol met lekkere theeën van Fleur de cafe. De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel en composteerbaar.
Lees meer
08.09.2020

Losse thee bestellen

Wilt u ook thuis genieten van de heerlijke losse thee smaken van Fleur de Café? Kies voor de kwaliteit van Fleur de Café en verras uw visite.
Lees meer
07.09.2020

Private label thee

Bent u op zoek naar een private label thee? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van uw eigen smaak en merk thee. Kiest u zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee die u wenst.
Lees meer