Theezakjes - Kruidenthee

Met de piramide theezakjes van Fleur de Café geniet je van de lekkerste kwaliteitsthee. Met onze 100% afbreekbare en composteerbare maïs PLA-zakjes en enveloppen is jouw thee geheel vrij van microplastics! Zo blijven jouw ingrediënten écht vers en geniet je nog meer van overheerlijke en wereldse theesmaken. Elke keer weer. Ben je op zoek naar smaakvolle losse theezakjes voor thuis, jouw horecaonderneming, winkel of bedrijf? Ontdek dan nu ons assortiment met de lekkerste en unieke theesoorten in ons assortiment!

Filter je resultaten
Er zijn 6 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Zorgeloos 2 gram piramide theezakjes 50 stuks

Sterrenmix 2 gram piramide theezakjes 50 stuks

Sterrenmix piramide theezakjes 50 stuks ZONDER ENVELOP

Zorgeloos 2 gram piramide theezakjes 50 stuks ZONDER ENVELOP

Frisse start 2 gram piramide theezakjes 50 stuks ZONDER ENVE

Frisse start 2 gram piramide theezakjes 50 stuks

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Theezakjes kopen bij Fleur de Café

Ben jij op zoek naar theezakjes voor jouw favoriete losse thee melanges? Dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze ingrediënten zijn afkomstig van de beste en groene plantages. En dat van over de hele wereld. Wat wij er vervolgens mee doen? Wij stellen de perfecte smaakcombinatie voor je samen in onze theemelangeerderij. Vervolgens melangeren we deze op ambachtelijke wijze. Zo genieten jij en jouw klanten van de smaakaroma’s van onze theezakjes. Dit doen wij dagelijks. Dus wil je jouw klanten echte service en een smaakbeleving serveren? Kies er vandaag nog voor om jouw theezakjes te bestellen in onze webshop.

Thuis genieten met onze heerlijke piramide theezakjes

Ben je een echte theeliefhebber en wil je graag theezakjes met de lekkerste ingrediënten in huis halen? Dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Voor onze theezakjes worden enkel de meest natuurlijke en versie ingrediënten gebruikt: grote theeblaadjes van hoog gelegen plantages, geurende bloemen en grote stukken heerlijk fruit. In onze piramide theezakjes krijgt de thee alle ruimte om zicht verder te ontwikkelen, waardoor je van de lekkerste aroma’s geniet. Met keuze uit 12 verschillende maken kies je voor elk moment de juiste thee. Neem een momentje voor jezelf en geniet thuis van onze heerlijke theepiramides.

Piramide theezakjes

De lekkerste theezakjes serveren aan klanten en collega's

Wil je graag theezakjes bestellen om je collega’s en klanten met de lekkerste theesmaken te verwennen? Als marktleider melangeren wij unieke theesoorten van hoge kwaliteit voor de horecamarkt. Om iedereen te kunnen voorzien van de theezakjes, hebben wij theepiramides een bestelgrootte van 50 theezakjes in ons assortiment opgenomen. Zo weet je zeker dat je niet gelegen zit en iedereen van thee kunt voorzien. Deze theezakjes zijn verkrijgbaar in 12 unieke smaken.  

Door voor onze theezakjes te kiezen, hoef je je geen zorgen te maken over alle verpakking die na gebruik overblijven. Onze theezakjes zijn gemaakt van maïs en zijn daardoor voor 100 procent afbreekbaar. Wij doen er dan nog een groen schepje bovenop, door de theezakjes met onze elektrische auto’s te bezorgen. Theedrinken is nog nooit zo groen geweest.

 

Een uitgebreid thee-assortiment thee bij Fleur de Café

Ben je op zoek naar een thee cadeaupakket om weg te geven? Of ben je op zoek naar losse thee, theezakjes of een luxe theepakket om even helemaal tot rust te komen? Bij Fleur de Café bestel je de lekkerste thee gemakkelijk en snel online. Met meer dan 120 losse theesoorten bieden we jou een zeer uitgebreid assortiment. Kies bijvoorbeeld voor onze zwarte thee, groene thee, rooibos thee, kruidenthee, witte thee, biologische thee of diverse andere theemelanges en losse ingrediënten. Daarnaast vind je binnen ons assortiment diverse accessoires en hulpmiddelen om de lekkerste thee te serveren. Bestel vandaag voor 12 uur jouw favoriete theesoorten en wij zorgen met onze pakketservice ervoor dat je er de volgende dag al van kunt genieten.

kopje thee

Ons advies voor de lekkerste thee beleving

De smaak van jouw thee is afhankelijk van hoe de thee wordt gezet. Zo spelen de temperatuur van het water en de tijd van trekken een grote rol. Wanneer het water een te hoge temperatuur heeft, wordt de thee al gauw bitter. Daarnaast kunnen gezonde stoffen, zoals vitaminen en aminozuren, worden beschadigd. Dat zou jammer zijn, toch? Ook wordt de thee snel bitter wanneer de thee te lang wordt getrokken. Elke theesoort heeft een ideale trektijd en watertemperatuur:

  • Zwarte thee: De aanbevolen trektijd van zwarte thee is 3 tot 5 minuten bij een watertemperatuur van 80-95 graden Celsius.
  • Groene thee: De aanbevolen trektijd van groene thee is 6 tot 7 minuten bij een watertemperatuur van 60 graden Celsius.
  • Witte thee: De aanbevolen trektijd van witte thee is 8 tot 10 minuten bij een watertemperatuur van 70 graden Celsius.
theezakjes private label

Private label theezakjes

Ben je op zoek naar een private label thee in theezakjes? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van jouw eigen smaak, jouw eigen theemelanges en jouw eigen merk thee. Kies zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee naar jouw wens!

Fleur de Café is dé leverancier van private label thee en heeft als theemelangeur de beschikking tot tientallen ingrediënten. Combineer zwarte, groene, witte of rooibos thee met kruiden, bloemen, specerijen of fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het maken van een bijzondere infusie of kruidenmelange is mogelijk. Hierdoor krijg je een prachtige zelfsamengestelde theemelanges die je als private label thee kunt verkopen.

Vragen?

Heb je vragen over onze piramide theezakjes of wil je graag advies over de lekkerste theesoorten en het trekken van thee? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies over onze theesoorten. Je bereikt ons door te bellen naar 0570-677722 en door een e-mail te sturen naar info@fleurdecafe.nl. Wij staan voor je klaar!

Blogs over thee en koffieverpakking

04.04.2024

Zo kies je een verpakking voor private label koffie

Wil je koffie op de markt brengen? Dan wil je genoeg aandacht geven aan de verpakking. Deze is namelijk bijna even belangrijk als de inhoud zelf. Fleur de Café helpt je met koffieverpakkingen. Je kiest een bestaande zak of ontwerpt je koffiezak helemaal zoals jij het wil. Aan zowel de zak als het etiket kan jij zelf invulling geven. In dit blog ontdek je de kwaliteitskenmerken van Fleur de Café koffiezakken. Ook lees je alles over het verpakken van private label koffie.
Lees meer
09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
08.11.2023

Wil je eigen thee of piramide theezakjes laten maken?

Ben je op zoek naar een private label thee in theezakjes? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van jouw eigen smaak, jouw eigen theemelanges en jouw eigen merk thee. Kies zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee naar jouw wens!
Lees meer

De meest smaakvolle en duurzame zakjes voor losse thee koop je bij Fleur de Café. Wij zijn de groothandel en theemelangeerderij van jouw unieke <a href="https://www.fleurdecafe.nl/thee">theesoorten</a>. En het beste? Al onze theezakjes zijn 100% afbreekbaar en composteerbaar, waardoor je keer op keer geniet van plasticvrije thee. Koop daarom jouw theezakjes bij Fleur de Café.