Sluiten
Losse thee

Losse thee

Wilt u losse thee kopen? dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. U heeft de keuze uit meer dan 120 soorten losse thee. De mooiste en meest bijzondere losse theeën kunt u eenvouding online bestellen. U bent verzekerd van de beste smaak, kwaliteit, versheid en prijs omdat wij zelf onze theesoorten melangeren. Wilt u zichzelf, of een ander, eens echt verwennen bekijk dan ook eens onze exclusieve theesoorten en theebloemen en bestel direct online uw losse thee.

 1. 1 / 38
Toon Filters
Categorieën

Category Navigation:

Selectie verfijnen
Hoeveelheid thee
 1. 100 gram (152)
 2. 250 gram (125)
 3. 1 kilo (125)
Smaak thee
 1. Kruidig (58)
 2. Zoet (83)
 3. Pittig (13)
 4. Fruit (20)
 5. Bloemen (63)
 6. Fris (59)
 7. Rokerig (9)
 8. Ochtend (19)
 9. Avond (15)
 10. Winters (29)
 11. Zomers (20)
 12. Krachtig (31)
 13. Romig (6)
Theeaccessoires
 1. Plateau (13)
 2. Divers (1)
Plateausoort
 1. 6-vaks (12)
 2. 12-vaks (1)
 3. Zwart (7)
 4. Houtkleurig (6)
Label
 1. Bio (66)
 2. Nieuw! (9)
 3. Op = Op (2)
 4. Vernieuwd (69)
Tea for Two 1 Sterrenmix & Zorgeloos
LET OP! de Magic Teafilter is weer leverbaar va...

Meer informatie

€ 20,35 incl. BTW€ 16.82 excl. BTW
Startpakket Kruidenthee
Een leuk en verrassend proefpakket met vier bij...

Meer informatie

€ 18,80 incl. BTW€ 15.54 excl. BTW
Tea for Two 2 Sencha Lemon & Sencha Cactusvijg
Dit pakketje laat u kennismaken met twee heerlijke...

Meer informatie

€ 20,34 incl. BTW€ 16.81 excl. BTW
Theepakket Earl Grey
Met dit theepakket kunt u kennismaken met drie ver...

Meer informatie

€ 11,61 incl. BTW€ 10.95 excl. BTW
PAK12
Met dit theepakket kunt u kennismaken met drie hee...

Meer informatie

€ 11,61 incl. BTW€ 10.95 excl. BTW
Theepakket Pure Black
Met dit theepakket kunt u kennismaken met drie pra...

Meer informatie

€ 11,61 incl. BTW€ 10.95 excl. BTW
Plateau 6 vaks met 6 x 100 gram thee
Serveer u thee mooi en makkelijk met dit plateau. ...

Meer informatie

€ 60,91 incl. BTW€ 50.34 excl. BTW
Tea for two 2 Sterrenmix & Zorgeloos
Dit theepakket bevat twee populaire kruidenmela...

Meer informatie

€ 20,34 incl. BTW€ 16.81 excl. BTW
Startpakket Zwarte thee
Een bijzondere selectie uit ons aanbod van zwar...

Meer informatie

€ 18,80 incl. BTW€ 15.54 excl. BTW
Theepakket Chai
Met dit theepakket kunt u de drie heerlijkste krui...

Meer informatie

€ 11,61 incl. BTW€ 10.95 excl. BTW
Startpakket Rooibosthee
Een leuk en verrassend proefpakket met 4 x 100...

Meer informatie

€ 18,80 incl. BTW€ 15.54 excl. BTW
Tea for two winter
LET OP! de Magic Teafilter is weer leverbaar vanaf...

Meer informatie

€ 20,34 incl. BTW€ 16.81 excl. BTW
 1. 1 / 38

Losse theeLosse thee online kopen

Met de theesoorten van Fleur de Café maakt u van elk kopje thee een feestje. De beste smaken, de mooiste ingrediënten en de fijnste kwaliteit, daar selecteren wij op. Bestel uw thee makkelijk online. In onze webshop vindt u de theesoort van uw keuze door uw selectie te verfijnen. Op die manier kunt uw keuze makkelijker maken. Selecteer bijvoorbeeld op smaak, hoeveelheid, theesoort of prijs. Klik vervolgens op bestellen en het product wordt toegevoegd aan uw winkelmandje. Het afronden van uw online bestelling spreekt voor zich of wilt u nog even verder winkelen? We laten u graag zien wat we nog meer voor u in de aanbieding hebben.

 

Jasmin pearlsExclusieve thee

Neem bijvoorbeeld de Phoenix Dragon Jasmin Pearls. Deze exclusieve thee wordt op zeer bijzondere wijze gemaakt en heeft zo'n verfijnde smaak die moet u zeker een keer proberen. De groene thee bladeren worden meerdere keren bedekt met jasmijnbloesem, waardoor de groene thee doordrenkt wordt met het aroma van de jasmijnbloesem. Vervolgens worden de groene thee blaadjes met de hand gerold tot parels. Eenmaal in warm water openen de parels zich weer en kunt u genieten van deze heerlijke thee. In ons assortiment Exclusieve theesoorten vindt u meer van 20 bijzonder theesoorten met een eigen verhaal.

 

Biologische losse theeBiologische thee

Bent u op zoek naar biologische thee? Bij Fleur de Café heeft u keuze uit 20 biologische theesoorten zoals Zwarte thee Korakundah, Groene thee Exotic Lemon, Rooibos Spring in the air en Fleurs Kruidentuintje. De theesoorten bestaan uit ingrediënten die biologische of organische worden verbouwd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De organisatie SKAL bezoekt en beoordeeld ons ieder jaar op onze manier van werken met de biologische thee. Wij zijn er trots op dat we al vanaf 2011 in het bezit zijn van een SKAL certificaat. Daardoor kunt u er als klant zeker van zijn dat onze biologische thee goed wordt verwerkt en verpakt.

 

Zwarte thee, groene thee, witte theeZwarte, groene en witte thee

Wist u dat zwarte thee, groene thee en witte thee allemaal afkomstig zijn van de theeplant Camellia Sinensis. Het verschil in kleur is terug te voeren naar het verwerkingsproces van de theeblaadjes. Om zwarte thee te krijgen is het noodzakelijk dat de blaadjes reageren met zuurstof, maar bij groene en witte thee gebeurt dit niet. Een heel bijzondere plant dus, want zowel het uiterlijk, smaak als kleur zijn bij de drie varianten verschillend en toch afkomstig van één plant. In ons assortiment vindt u zowel de pure versie van de thee als verschillende melanges. Door toevoegingen van bijvoorbeeld citroenschil en citroengras, onstaat dan een Sencha Lemon, een groene thee met citroen. Of voeg bramen, bessen en aardbeienstukjes toe aan zwarte thee en een Zwarte thee bosvruchten is gemaakt. Het mooie aan onze losse theesoorten is de hoge kwaliteit thee en ingrediënten. Allemaal speciaal voor u geselecteerd en gemelangeerd.

 

Rooibos theeRooibos losse thee

Rooibos dankt zijn naam aan de rode kleur van de naaldjes en de mooie rode kleur die deze naaldjes afgeven wanneer er thee van gezet wordt. Rooibos is een struik die alleen in Zuid-Afrika groeit. De groene struiken worden bij de oogst afgesneden en door kneuzing en droging verkleuren de naaldjes dan van groen naar oranje/rood. De thee die getrokken wordt van rooibos is enorm populair. Door de grote vraag, maar het beperkte aanbod is de prijs van rooibosthee de laatste jaren enorm gestegen. Iedereen geniet namelijk van de heerlijke fris zoete smaak en de gezonde eigenschappen. In onze webshop vindt u meer dan 25 verschillende soorten rooibosthee zowel pure rooibos als melanges.

 

KruidentheeKruidenthee losse thee

Naast zwarte thee, groene thee en rooibos, biedt Fleur de Café u ook de keuze uit verschillende soorten kruidenthee. Kruidenthee wordt ook als gezondheidsthee verkocht omdat er vaak geneeskrachtige kruiden in het theemengsel zitten. Bovendien bevat kruidenthee geen theeblad en daardoor geen theïne dus kan deze thee ook als avondthee voor het slapen gaan gedronken worden.

 

Ijsthee met citroenIJsthee gemaakt met echte losse thee

Thee is wetenschappelijk bewezen de beste dorstlesser die er is. Zowel warm als koud. Maak op een warme zomerdag van onze losse thee ook eens ijsthee. Kies daarvoor het liefst een theesoort waar geen theeblad in zit, deze maakt ijsthee namelijk snel bitter. Een kruidenthee als Ginger lemon kruidenmix of een vruchtenthee als Zomer Zotheid zijn daar heel goed voor te gebruiken. Zet de thee wel met heet water, laat de thee trekken en vervolgens afkoelen tot de gewenste temperatuur. Koel deze eventueel verder met ijsklontjes en serveer de ijsthee bijvoorbeeld met stukjes versgesneden citroen of sinaasappel of een takje munt. Leuk om te zien en super lekker.