Gemalen koffie en automaten koffie - Topping

Maak van jouw koffie een waar genot met onze melk topping! Of je nu een cappuccino, latte macchiato of gewoon een lekker kopje koffie wilt, onze toppings in poedervorm geven je drankje de perfecte finishing touch. Het romige, losse en stabiele schuim is speciaal en alleen ontworpen voor gebruik in volautomatische koffiemachines. Ontdek nu onze selectie van melk topping en geniet van de beste koffie-ervaring die je je maar kunt wensen!

Welke product zoek je?  Gemalen koffie  Vriesdroog koffie  Ijskoffie poeder   Chocodrink  Topping

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Topping poeder Latte 80 750 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Topping 80

Wat is Topping?

Topping poeder is een speciaal soort melkpoeder dat gebruikt wordt als topping voor warme dranken, zoals koffie, cappuccino en latte macchiato. Het grote voordeel van topping poeder is dat het een los, stabiel en romig schuim produceert, dat langere tijd blijft staan en niet snel inzakt. Dit is anders dan bij gewone melk, waarbij het schuim vaak snel inzakt en minder stabiel is. De topping poeder is alleen te gebruiken in volautomatische machines

Het verschil tussen topping poeder en normale melk zit hem in het productieproces. Topping poeder wordt namelijk geproduceerd door het water uit de melk te verdampen en de overgebleven droge stof te verwerken tot poeder. Hierdoor bevat het een hoger percentage melkeiwitten en vetten dan gewone melk, wat zorgt voor het stevige, romige schuim. Bovendien is topping poeder langer houdbaar dan gewone melk en makkelijker te bewaren.

21.03.2024

Wat is de beste koffiemachine met koffiebonen voor thuis?

Koffiemachines zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zoveel aanbod, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn filtermachines, volautomaten en luxere espressomachines. De prijzen zijn uiteenlopend en je weet niet waar je op moet letten. Hoe kies je nou de beste voor koffiebonen? Dit blog helpt je in de zoektocht naar de beste machine voor bij jou thuis.
Lees meer