Jouw eigen koffiecups

Koffiecups van jouw eigen merk

Stel je eens voor: jouw eigen koffiecups. Jouw eigen stijl, boodschap én koffiesmaak. In een doosje, precies in de stijl zoals jij het wil hebben. Fleur de Café helpt jou om dit plan werkelijkheid te maken.

Hierom kies je Fleur de Café als leverancier voor jouw eigen merk koffiecapsules:

 • De hoogste kwaliteit koffie: alleen de beste bonen gaan de deur uit bij Fleur de Café. Dit koffiebedrijf levert koffie aan horeca, bedrijven en particulieren. De verse koffiebonen zijn van sublieme kwaliteit en worden gebrand in de eigen branderij.
   
 • Kleine MOQ: Heb je een klein bedrijf of weet je nog niet of het wel loopt? Geen zorgen. Bij Fleur de Café kan je al vanaf 180 doosjes instappen. Dit is handig als je een mkb-bedrijf of hotel runt. Wanneer het dan goed gaat, kun je vanzelf grotere aantallen bestellen.
   
 • Jouw eigen full colour verpakking: Je kiest zelf de kleur van je capsules. En ook bij het bedrukken van de verpakking heb jij volledige vrijheid. Je kiest je eigen ontwerp en kan dit full colour bedrukken.

Koffiecups en duurzaamheid

Bij Fleur de Café hebben we ook gekeken naar duurzaamheid. Alle koffiecups die je bij ons laat maken, zijn volledig composteerbaar. Zowel het cupje als het folie zijn van een plantaardig materiaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er fossiele grondstoffen als plastic en aluminium verloren gaan.

Private label koffiecups jouw keuzes

Eigen koffiecapsules ontwikkelen in 5 stappen

Een van de opvallende voordelen van eigen koffiecups is de mogelijkheid om unieke maar toch consistente klantervaring te creëren. Fleur de Café biedt de je vrijheid om een unieke en hoogwaardige koffie op de markt te brengen. Jij hebt zelf de regie en wij helpen je daarbij.

Jij kiest zelf hoe jouw private label koffiecups worden. Dit doen we in 5 stappen:

 1. De smaak: kies een van onze gebrande koffies, een melange daarvan of jouw eigen koffie. De keuze is aan jou. We gaan experimenteren met verschillende koffiebonen, melanges en brandmethoden om een koffie te ontwikkelen die perfect past bij de voorkeuren van jouw klanten.
   
 2. De capsule: er zijn diverse kleuren capsules waar je uit kunt kiezen. Je hebt de keuze uit: rood, zwart, groen, geel, paars en oranje. Kies de kleur die past bij jouw merk en jouw koffie. Al onze koffiecups zijn volledig composteerbaar en plant-based. Dus over duurzaamheid hoef je je geen zorgen te maken.
   
 3. De verpakking: Jouw logo, de kleuren en jouw boodschap kan je kwijt in het ontwerp van de koffieverpakking. Het ontwerp lever je zelf aan. Je kan bij ons kiezen voor een bedrukking in full colour. 
   
 4. Het aantal cups per doosje: Onze standaard doosjes zijn 6,4 bij 7,4 cm groot en bevatten 10 cups. Je kiest zelf of je een kleine verpakking van 10 cups wenst, of dat je een dispenser box van 100 cups laat maken.
   
 5. De staffel: Je kan al vanaf 180 doosjes van 10 cups jouw eigen koffiecups bestellen! Uiteraard ben je per capsule goedkoper uit als de oplage hoger is.  

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van private label koffiecups

Door jouw Nespresso compatible capsules volledig te personaliseren, zet je een ware merkbeleving neer. Zo maak je de ervaring voor de gasten in jouw hotel of de klanten in jouw webwinkel nóg completer. Wat voor bedrijf je ook runt: bij Fleur de Café heb je volop keuzes.

Wil je aan de slag met jouw eigen koffiecapsules? Of eerst eens in gesprek? Bel ons voor een afspraak of wanneer je aanvullende informatie wil. En ontdek de onbegrensde mogelijkheden van jouw eigen merk private label koffiecups! 

Starten met jouw eigen koffiecups?
Wij helpen je graag! Bel gerust voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over private label

08.11.2023

Wil je eigen thee of piramide theezakjes laten maken?

Ben je op zoek naar een private label thee in theezakjes? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van jouw eigen smaak, jouw eigen theemelanges en jouw eigen merk thee. Kies zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee naar jouw wens!
Lees meer
10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer