Wie is Fiamma?

“We vertellen liefdesverhalen bij een kopje koffie. Daarom zijn wij van mening dat een espressomachine het leven en de ziel is van elk koffiehuis. Als een espressomachine oren had, zou hij zoveel te vertellen hebben.” Dat zijn de woorden van onze nieuwe espressomachine leverancier Fiamma. 

Maak kennis met de ideale Fiamma koffiemachines voor op kantoor, in de horeca of in een speciaalzaak. Een mix van perfectie in ontwerp en prestaties, zodat de barista het beste van elke extractie kan nastreven.

Fiamma Compass

Fiamma Compass

Fiamma Compass horeca koffiemachine

Dit model zet uw bedrijf op de kaart! Met de Compass-machine kunnen barista's hun volledige creatieve potentieel bereiken. Het is het perfecte hulpmiddel voor het serveren van koffie na koffie, kop na kop, waardoor het gemakkelijk is om elke parameter aan te passen aan de kenmerken van koffiespecialiteiten of speciale melanges.

Deze Fiamma Compass koffiemachine is voorzien van een dubbel boilersysteem en PID-technologie voor een perfecte temperatuurregeling. Het heeft een ergonomisch werkgebied en een royaal kopjesverwarmingsoppervlak. 

Compass is kwaliteit en bekwaamheid ten behoefte van de Barista. Met de gebruiksvriendelijke technologische machine kunt u alle soorten koffie snel en op een stabiele temperatuur serveren.

Fiamma Compass

Fiamma Caravel

Fiamma Caravel horeca koffiemachine

Bereik uw doelen met de Caravel-lijn - veelzijdige, krachtige en betrouwbare machines. Ze zorgen voor een uitstekende espresso en we hebben ze heel eenvoudig te bedienen gemaakt.

De Caravel 2 CV Compact is traditioneel systeem met één ketel. Programmeerbare drank- en warmwaterporties en automatisch reinigingsprogramma voor de groepen. Groepen met Fiamma's statische pre-infusiekamer. 2-groeps-machine in de body van een 1-groep-model!

 Fiamma Caravel

Fiamma Quadrant

Fiamma Quadrant horeca koffiemachine

Quadrant biedt u het beste van twee werelden: elektronische regeling en het traditionele systeem met enkele ketel + thermosifon. Dit model versnelt de workflow achter de toonbank.

De Fiamma Quadrant is een traditionele machine met één ketel, waarbij het volume van elke drank en warm water handmatig kan worden geregeld - groep met Fiamma voorzetkamer.

Deze machine is ideaal voor infusies. Hiermee kunt u de heetwaterporties voor thee in elke groep programmeren. Dit model is eenvoudig in gebruik en heeft ook een royale kopjesverwarmingsruimte met temperatuurregeling.

Fiamma Quadrant

Professionele Fiamma machines

Fiamma Caravel 2CV Compact TC Restyle Zwart

Fiamma Quadrant 2 DSP TC Barista Zwart

Fiamma Compass 2 DB TC Zwart

Prijsstijging Crem/Expobar

Als oplossing tegen de forse prijsstijging van Crem en Expobar hebben wij een nieuwe leverancier voor espressomachines gevonden: Fiamma. De levertijden van de espresso machines vanuit de fabrieken lopen op van 2 tot 5 maanden. We doen ons uiterste best een ruime voorraad te houden.

De 2 groeps modellen die we van Fiamma op voorraad proberen te houden zij de Compass dubbele boiler, de Quadrant Barista met Led en cool touch (geïsoleerde stoompijpjes) en de Caravel normaal en Compact. Mocht er een machine met spoed nodig zijn neem dan vooral eerst contact met ons op betreft de courante voorraad.

 

Interesse in onze koffiemachines
Wij geven uw graag advies

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. 

Andere bloggen over espressomachines

26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
22.04.2022

Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

Zoekt u een espressomachine voor uw horeca? Kies dan voor de Expobar Onyx. De Onyx is zeer betrouwbaar en heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Lees meer
21.09.2020

Koffiemachine met bonen voor thuis

Graag willen we u ook thuis laten genieten van lekkere koffie. Daarvoor heeft u al de keus uit meer dan 70 soorten koffiebonen die u online kunt bestellen in onze webshop. Naast goede koffiebonen is een goede koffiemachine met bonen voor thuis ook belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die de bonen direct vers maalt per kopje koffie is een perfecte optie voor thuis. Wil je liever zelf als een echte barista thuis aan de slag dan is een halfautomatische espressomachine met stoompijpje voor de melk en een losse koffiemolen aan te bevelen.
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
15.09.2020

Kies de afklopbak die bij u past

Om het koekje uit de filterdrager te krijgen, moet vaak met enige kracht de filterdrager ergens op getikt worden zodat het koekje loslaat. Wij leggen uw de verschillende mogelijkheid uit. Bestel hier een afklopbak bij uw espressomachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
14.09.2020

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Alleen wanneer je de bonen met een koffiemolen maalt, kun je spreken van echt verse koffie. Wat zijn de verschillende koffiemolens en wat bepaal de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
09.09.2020

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met een Lattiz melkschuimmachine maakt u snel en met een constante kwaliteit melkschuim voor uw cappuccino, latte macchiato of andere melkvarianten.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
18.05.2020

Tips voor het ontkalken van uw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken aan uw gasten is het ontkalken van uw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
14.04.2020

Expobar wordt Crem.

Met de espressomachine EX3 is dit realiteit.
Lees meer
21.01.2020

Horecava

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava! Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant,
Lees meer
13.04.2017

Onderhoud uw espressomachine voor betere koffie

Regelmatig onderhoud aan uw espressomachine resulteert tot lekker koffie voor uw klant en gasten
Lees meer