Wie is Fiamma?

“We vertellen liefdesverhalen bij een kopje koffie. Daarom zijn wij van mening dat een espressomachine het leven en de ziel is van elk koffiehuis. Als een espressomachine oren had, zou hij zoveel te vertellen hebben.” Dat zijn de woorden van onze nieuwe espressomachine leverancier Fiamma. 

Maak kennis met de ideale Fiamma koffiemachines voor op kantoor, in de horeca of in een speciaalzaak. Een mix van perfectie in ontwerp en prestaties, zodat de barista het beste van elke extractie kan nastreven.

Fiamma Compass

Fiamma Compass

Fiamma Compass horeca koffiemachine

Dit model zet uw bedrijf op de kaart! Met de Compass-machine kunnen barista's hun volledige creatieve potentieel bereiken. Het is het perfecte hulpmiddel voor het serveren van koffie na koffie, kop na kop, waardoor het gemakkelijk is om elke parameter aan te passen aan de kenmerken van koffiespecialiteiten of speciale melanges.

Deze Fiamma Compass koffiemachine is voorzien van een dubbel boilersysteem en PID-technologie voor een perfecte temperatuurregeling. Het heeft een ergonomisch werkgebied en een royaal kopjesverwarmingsoppervlak. 

Compass is kwaliteit en bekwaamheid ten behoefte van de Barista. Met de gebruiksvriendelijke technologische machine kunt u alle soorten koffie snel en op een stabiele temperatuur serveren.

Fiamma Compass

Fiamma Caravel

Fiamma Caravel horeca koffiemachine

Bereik uw doelen met de Caravel-lijn - veelzijdige, krachtige en betrouwbare machines. Ze zorgen voor een uitstekende espresso en we hebben ze heel eenvoudig te bedienen gemaakt.

De Caravel 2 CV Compact is traditioneel systeem met één ketel. Programmeerbare drank- en warmwaterporties en automatisch reinigingsprogramma voor de groepen. Groepen met Fiamma's statische pre-infusiekamer. 2-groeps-machine in de body van een 1-groep-model!

 Fiamma Caravel

Fiamma Quadrant

Fiamma Quadrant horeca koffiemachine

Quadrant biedt u het beste van twee werelden: elektronische regeling en het traditionele systeem met enkele ketel + thermosifon. Dit model versnelt de workflow achter de toonbank.

De Fiamma Quadrant is een traditionele machine met één ketel, waarbij het volume van elke drank en warm water handmatig kan worden geregeld - groep met Fiamma voorzetkamer.

Deze machine is ideaal voor infusies. Hiermee kunt u de heetwaterporties voor thee in elke groep programmeren. Dit model is eenvoudig in gebruik en heeft ook een royale kopjesverwarmingsruimte met temperatuurregeling.

Fiamma Quadrant

Professionele Fiamma machines

Fiamma Caravel 2CV Compact TC Restyle Zwart

Fiamma Quadrant 2 DSP TC Barista Zwart

Fiamma Compass 2 DB TC Zwart

Prijsstijging Crem/Expobar

Als oplossing tegen de forse prijsstijging van Crem en Expobar hebben wij een nieuwe leverancier voor espressomachines gevonden: Fiamma. De levertijden van de espresso machines vanuit de fabrieken lopen op van 2 tot 5 maanden. We doen ons uiterste best een ruime voorraad te houden.

De 2 groeps modellen die we van Fiamma op voorraad proberen te houden zij de Compass dubbele boiler, de Quadrant Barista met Led en cool touch (geïsoleerde stoompijpjes) en de Caravel normaal en Compact. Mocht er een machine met spoed nodig zijn neem dan vooral eerst contact met ons op betreft de courante voorraad.

 

Heb je interesse in onze koffiemachines?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over espressomachines

08.03.2023

Tips voor het ontkalken van jouw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken voor jezelf thuis of aan jouw gasten is het ontkalken van jouw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
21.02.2023

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Wanneer kun je nou spreken van echte verse koffie? Eigenlijk alleen wanneer je de bonen met een echte koffiemolen maalt. Er zijn veel verschillende koffiemolens maar wat zijn nou precies de verschillen? En wat bepaalt de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
15.09.2020

Kies de afklopbak die bij u past

Om het koekje uit de filterdrager te krijgen, moet vaak met enige kracht de filterdrager ergens op getikt worden zodat het koekje loslaat. Wij leggen uw de verschillende mogelijkheid uit. Bestel hier een afklopbak bij uw espressomachine.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer