Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava!

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava!

Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant, bent u welkom bij onze stand: 12.717. Kom ons bezoeken! U kunt onze nieuwe verpakking thee en koffie ontdekken. Natuurlijk onze koffie en thee proeven. Marc en Philip zullen jullie te woord staan. Dus kom maar naar de RAI in Amsterdam, 13 tot 16 januari 2020.

Koffiemachines voor eerlijke prijzen voor Horeca

Koffiemachines voor eerlijke prijzen voor Horeca

Kom naar onze stand om onze koffiemachine te bekijken. Helemaal transparent staan onze prijzen gewoon bij de ingang van onze stand. Zonder koffieverplichting en met service, kunt u onze koffiemachine voor eerlijke prijzen kopen. Wij introduceert de nieuwe EX3 van Crem.

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over koffiemachines

09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer