Vaderdag bij Fleur de Café

Een passend cadeau

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan koffie- en theepakketten die perfect zijn om cadeau te geven. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, Kerstmis, of gewoon zomaar, onze pakketten zijn altijd een goed idee. Met onze vele koffie en thee pakketjes die wij hebben samengesteld geef je een cadeautje die zeker in de smaak valt. De mooiste en lekkerste losse theesoorten of de beste koffiebonen. Voor iedere smaak een passend geurend cadeau én een blijvende herinnering.

Onze koffie- en theepakketten zijn niet alleen lekker om te drinken, maar ook een blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Door het geven van een cadeaupakket geef je niet alleen iets lekkers, maar ook een moment van rust en ontspanning. Kortom, met onze koffie- en theepakketten geef je een cadeau waar je iedereen blij mee maakt!

Voor alle koffieliefhebbers zijn er verschillende koffie cadeaupakketten samengesteld. Met verschillende soorten koffiebonen of gecombineerd met een lekkere koffiesiroop en een fijne mok. Welk cadeaupakket u ook kiest, het valt vast en zeker in de smaak. 

 

Vaderdag tips

Theeplateau Mannen

Koffiepakket speciaal

Chai Latte pakket

Pakket Latte Macchiato

Koffiepakket Espresso

Mannen actief 100 gram

Mannen actief 250 gram

Mannen actief 1 kg

wfo1 Op = Op

Op=Op Barista box Elegance hout

Koffie van Fleur de Café

Koffie van Fleur de Café

Smaken verschillen en daarom vind je in ons assortiment diverse koffiebonen.

Ben je opzoek naar een krachtige en donker gebrande koffie? Probeer dan onze Noir Desir of Style Italien eens. Deze koffies zorgen voor een volle koffiesmaak, met deze donkere koffiebonen kan je een heerlijke cappuccino of ristretto zetten. Heb je liever een milde koffie? Dan zijn de AOC en Mundo Novo echte aanraders. 

Ben je benieuwd naar verschillende smaken koffiebonen? Dan bieden wij ook diverse proefpakketten aan. Hiermee kan je verschillende koffiesoorten uitproberen en ontdekken welke het beste bij jouw smaak past. Op deze manier kan je verschillende koffies proberen en vinden wat het beste bij je past.

proefpakket koffiebonen

Proefpakket Populair 4 x 1 kg koffiebonen

Proefpakket Populair 8 x 500 gram koffiebonen

Proefpakket Populair 4 x 500 gram koffiebonen

Proefpakket espressobonen 4 x 1 kg

Proefpakket Tour du Monde 4 zakken koffie

Proefpakket Arabica espressobonen

Koffiemachines voor thuis

Wil je thuis ook genieten van heerlijke koffie? Dan hebben we goed nieuws! In onze webshop kun je kiezen uit meer dan 70 soorten koffiebonen die je gemakkelijk online kunt bestellen. Zo kun je thuis genieten van de lekkerste koffie die er is!

Maar naast goede koffiebonen is het ook belangrijk om te investeren in een goede koffiemachine voor thuis. Een volautomatische koffiemachine die de bonen direct vers maalt per kopje koffie is een perfecte optie voor thuisgebruik. Zo hoef je geen barista te zijn om thuis te genieten van een heerlijke kop koffie.

Wil je echter wel zelf aan de slag als een echte barista? Dan raden we een halfautomatische espressomachine met stoompijpje voor de melk en een losse koffiemolen aan. Zo kun je thuis de meest heerlijke koffiecreaties maken en zelf experimenteren met verschillende smaken en technieken.

Beste koffiemachines met bonen voor thuis

Crem One 1B Dual

Crem One 2B R-GSP Dual

Crem One 2B Dual

Fiamma NAU Classica 1gr. Zwart

Fiamma NAU Classica PRO 1gr. Zwart

CBC espressomachine Reale zwart 1.3 liter boiler

BFC EXPERTA zwart 1 groeps

Nivona CafeRomatica NICR560 wit

Nivona CafeRomatica NICR550 zwart

Nivona CafeRomatica NICR825 RVS

Quickmill 820 espressomachine

Nivona CafeRomatica NICR820 zwart

Ascaso Dream PID espressomachine in kleur

Mannen actief thee

Mannen actief thee

De mannen actief thee is een thee welke wij speciaal ontwikkeld hebben voor mannen. (Vrouwen mogen deze thee natuurlijk ook gewoon drinken hoor.) De mannen actief thee is een licht pittige kruidenthee met onder andere kaneel, venkel, gember, zoethout, zwarte peper en kruidnagel. 

Welke gezonde eigenschappen heeft deze kruidenthee?

  • venkel: is goed voor de botten,voor het hart en de vaten,verbetert het immuunsysteem, zorgt voor een betere darmwerking
  • gember: kalmeert maag en darmen, vermindert stress, natuurlijke pijnstiller
  • kaneel: verkoudheid, pijnlijke menstruatie, tegen winderigheid, misselijkheid, diarree en koude voeten.
  • rozemarijn: stimulerend voor de hersenen.
  • munt: het drinken van muntthee werkt opwekkend, daardoor bent u meer alert in het verkeer, werk en studie.

Hoe zet ik kruidenthee?

Kruidenthee, ook bekend als tisanes, komen van verschillende planten, waardoor ook het thee zetten verschilt.  In algemeen is echter te stellen dat kruidenthee gezet wordt met kokend water (100 °Celsius).

Bekijk onze cadeau's
Wij geven graag advies
background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.