Sluiten
horeca-thee
Koffie op het werk | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Koffie op het werk

Koffie op het werk kan niet ontbreken. Gemiddeld werken wij, Nederlanders, ongeveer 34 uur per week. Het is dan ook belangrijk om op het werk een lekkere kop koffie te drinken.

Steeds meer bedrijven nemen thee en koffie op het werk serieus, zowel voor het personeel als voor de klanten en gasten die het bedrijf bezoeken. Zo is er een trend om de koffiecorner in grand café-achtige stijl in te richten en ook is er meer aandacht voor de herkomst van de koffie. Lekkere koffie op het werk is een goede ontwikkeling, want het is jammer en onnodig om je personeel en klanten slechte koffie en thee aan te bieden. Zoek je een koffiemachine voor op het werk? Dan is het goed om op een aantal dingen te letten:

  • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
  • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
  • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
  • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
  • Water- en elektriciteitsvoorziening

verse koffie

Welke koffie past bij jouw bedrijf?

Lekkere koffie op het werk is voor veel mensen erg belangrijk. Laat ook jouw klanten en personeel genieten van goede koffie. Het schenken van goede koffie op het werk is zelfs steeds vaker een visitekaartje voor je bedrijf. In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew koffie. Afgestemd op jouw koffiemachine, jouw wensen en het aantal personeelsleden vind je bij Fleur de Café koffie die past bij jouw bedrijf. 

Duurzaam koffie

Koffie met een verhaal

Koffie is al zolang het bestaat een product met een verhaal. Ook nu zijn er nog koffiebonen die een bijzonder verhaal met zich meedragen. Of het nu gaat om de soort, de herkomst of de manier van verbouwen of verhandelen: wij hebben verschillende koffiebonen in ons assortiment die jou met hun verhaal zullen aanspreken en die goed bij jouw bedrijfsfilosofie passen. Wij adviseren je graag over onze biologische, direct trade of specialty koffie die je kan schenken op het werk.

koffie op het werk

Koffiemachine op het werk

Zoek je een koffiemachine voor jouw bedrijf? Dan denken wij graag met je mee om een goede keuze te maken voor koffie op het werk. Een volautomatische machine die voor elk kopje verse koffiebonen maalt is een goede optie. Bij veel machines kan je ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kan je klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in je bedrijf, dan kan je ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. 

Bravilor Quinto 322 RVS

Eenvoudige koffieautomaat zonder wateraansluiting

De Quinto van Bravilor Bonamat biedt kwaliteit en overzichtelijkheid. Het combineert een eenvoudige bediening met een fraai design. Met één druk op de knop geniet je van een heerlijke warme drank, zoals koffie, cappuccino, espresso, chocolademelk of heet water. Zo kan jij je klanten en medewerkers alle varianten aanbieden.

Bravilor Bolero XL 433 S

Uitgebreide koffieautomaat met wateraansluiting

De Bolero van Bravilor Bonamat staat voor snelheid en effectiviteit. Met één druk op de knop heb jij — afhankelijk van de configuratie die je kiest — een kop koffie, cappuccino of chocolademelk. Via de aparte aftap heb je bovendien heet water voor bijvoorbeeld thee of soep. Deze machine is ook leverbaar met muntmechanisme.

DeLonghi Magnifica ECAM 20.110.B

Volautomatische Espressomachine voor uw bedrijf 

Is de koffiehoek een belangrijke plaats binnen jouw bedrijf? Dan kan je ook kiezen voor de volautomatische espressomachine De Magnifica. Deze volautomatische espressomachine wordt al een aantal jaar door de consumentenbond als 'beste koop' geadviseerd. En dat is niet zo verwonderlijk, want met een Delonghi Magnifica ECAM 22.110.B maak je snel en makkelijk je favoriete koffie. De volautomaat biedt tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een espresso, lungo, 1 of 2 kopjes, van extra sterk tot extra licht aroma. Bovendien heeft de machine ook een Rapid cappuccino-mogelijkheid, zodat de melk direct opgeschuimd wordt na het zetten van een espresso voor een perfecte cappuccino.

Bravilor ISO snelfiltermachine

Ouderwetse Filterkoffie in een nieuw jasje

Met dit Bravilor ISO snelfilter koffieapparaat zet je snel de gewenste hoeveelheid koffie op het werk direct in een thermoskan, zodat deze lang vers en warm blijft. Het voordeel van deze zetmethode is dat deze overal kan worden toegepast waar een stopcontact aanwezig is. Binnen 6 minuten is er 2 liter koffie gezet en binnen 1 uur schenkt u ongeveer 144 koppen. Deze filterkoffiemachine wordt aanbevolen voor verenigingen, kleine kantoorruimtes en bouwplaatsen.

Losse thee serveren op het werk

Losse thee serveren op het werk

Het losse theeconcept van Fleur de Café is ook in te zetten in jouw bedrijf. Wat is er mooier dan jouw klanten een kopje verse losse thee te kunnen aanbieden? Bovendien genieten je werknemers daar ook van. Fijn toch, om op het werk dezelfde kwaliteit thee te serveren als je thuis gewend bent? Losse thee serveren is niet alleen lekker, maar ook gezond en absoluut goedkoper dan het serveren van zakjes thee. Gebruik je de RVS-zeef en tip, dan is het serveren van losse thee ook nog eens milieuvriendelijk en verspil je minder afval.

Interesse in onze koffie voor het werk?

Wij geven graag advies!

Bestel uw koffiebonen makkelijk en snel

Online koffie bestellenDrinkt u ook graag lekkere koffie? Vers gebrand en snel geleverd. De koffiebonen van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf.

Private Label koffie

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. ...

Onze technische dienst

technische dienstKoopt u bij ons een koffiemolen dan zorgt bij storingen onze eigen technische dienst voor reparaties. Bij de aanschaf van een koffiemolen zorgen wij voor de perfect maling en hoeveelheid. ...