Sluiten
horeca-thee
Lattiz melkopschuimer voor Horeca | Fleur de Café

Lattiz: Het perfecte melkschuim

Eén derde van alle koffie die besteld wordt in de horeca, is een cappuccino of latte macchiato. Melkvarianten zijn nog steeds razend populair. Dé oplossing om aan de grote vraag naar melkschuim te voldoen is de Lattiz melkschuimmachine. De Lattiz is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals. Met één druk op de knop schuimt de machine in een constante kwaliteit melk op. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een nieuwe techniek én doordat er gebruik gemaakt wordt van echte melk bent u verzekerd van een perfect egaal, crèmige melkschuim. Lees meer over goed melkschuim.

 

Lattiz melkschuimmachine

FrieslandCampina heeft de Lattiz machine bedacht en het werkt geweldig. Er gaat een pak echte melk in, een zogenaamde bag-in-box en deze wordt op een bepaalde manier geschuimd en verwarmd. Terwijl de barista de espresso klaarmaakt. Kan tegelijkertijd de melk doorlopen. Op deze manier kun je zo’n 6 cappuccino’s in een minuut klaarmaken. Wat ook erg mooi is aan de Lattiz, je kunt de dikte van het melkschuim zelf bepalen per soort variant. Dus wil je de cappuccinomelk iets dunner, zodat deze nog geschikt is voor je latte kunsten dan kan dat, of je latte macchiato melk iets dikker zodat deze minder snel vermengt met je espresso dan kan dat ook.

 

Lattiz melk bag-in-box

Lattiz melk bag-in-box

De Lattiz melk zit in een doos met daarin een zak van 4 liter melk. Deze Lattiz melk bag-in-box gaat in zijn geheel in de Lattiz machine. De aanwijzingen op de doos spreken voor zich. Na het plaatsen van de Lattiz bag-in-box geeft de machine automatisch het aantal houdbaarheidsdagen aan. Bij een nieuw pak melk is dit 10 dagen. Met een pak melk maakt u 140 cappuccino's. Wordt het melkschuim op een gegeven moment grof en de bellen groot, dan is een teken dat het melkpak op is. Het vervangen kost slechts een paar tellen. Wel vraagt de machine af een toe om te spoelen, zo ook direct na het plaatsen van een nieuw pak Lattiz melk. Druk daarvoor op de spoelknop en na enkele seconden kunt u de machine weer gebruiken.

Lattiz: Beste keus melkschuim voor Horeca

Heeft u een horeca en wilt u naast snelheid in het uitserveren bovendien een constante kwaliteit in melkschuim? Dan is de Lattiz melkschuimmachine op dit moment de beste keus. Een prima combinatie naast een half automatische espressomachine. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen aan de Lattiz. Het melkschuim is altijd van constante kwaliteit en het maken van cappuccino en latte macchiato wordt voor alle personeelsleden mogelijk. Daardoor wordt elke cappuccino een traktatie die smaakt naar meer. 

 

Alle voordelen van een Lattiz melkopschuimer op een rijtje

PrijsPrijs

1750,00 euro ex BTW.

WaterfilterWaterfilter

Inclusief een waterfilter

ServiceFull service contract

Inclusief 1 jaar full service contract.

SnelSnel

Binnen enkele seconden is uw melk opgeschuimd.

Constant resultaatConstant 

De kwaliteit van het melkschuim is altijd constant en uitstekend.

HygienischHygiënisch

Geen contact tussen machine en product. Optimale hygiëne. Geen extra reiniging nodig.

ZuinigZuinig

Lattiz melkopschuimer heeft een energie label AAA.

HoudbaarheidHoudbaarheid

Na opening is de melk 10 dagen in de machine houdbaar.

Simpel te bedienenSimpel te bedienen

Heeft u interesse in een Lattiz melkschuimmachine

Kom maar in onze showroom

Lattiz melkschuimmachine

Andere pagina's

Koffie voor Horeca bij Fleur de cafe

Horeca koffie

Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. ...

Koffiesmaken

Koffiesmaken voor Horeca

Smaken verschillen, daarom bieden wij voor ieder koffieliefhebber wat wils. De Fleur de Cafe koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffie van Fleur de Café de beste en gezondste keuze ...

Servies en service

Servies en serviceNaast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal. Bovendien leveren wij ook allerlei randassortiment om uw koffie op de juiste manier te serveren :....

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.