Koffiemachines - 1 groeps - Multi

Wil jezelf thuis of op een klein kantoor genieten van de rijke en gedurfde smaken van espresso? Dan is een 1 groeps machine een echte must voor jou. Een goede kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Is jouw oude espresso koffiemachine toe aan vervanging of wil je deze een upgrade geven? Met een professionele 1 groepsmachine van Fleur de Café serveer je voor een scherpe prijs enkel de lekkerste koffie. Onze professionele 1 groepsmachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons assortiment en ontdek jouw favoriet.

Filter je resultaten
Er zijn 3 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Crem One 2B R-GSP Dual

Crem One 2B Dual

Expobar office Leva 1 groeps multiboiler PID

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Wat is een 1 groepsmachine?

Een 1 groepsmachine is eigenlijk gewoon een piston koffiemachine met, zoals de naam al zegt, 1 zetgroep. Een piston machine kenmerkt zich door het losse filterdrager waarin je gemalen koffie terecht komt. Anders dan bij een volautomaat koffiemachine, moeten de bonen bij een pistonmachine zelf gemalen worden. Het malen van de bonen kan je doen in een grinder, of terwijl, een koffiemolen. We hebben verschillende koffiemolens in het assortiment die hiervoor gebruikt kunnen worden. Je zou natuurlijk ook gemalen bonen al kunnen kopen zodat je ze zelf niet meer hoeft te malen. Iedere koffieboon is geschikt voor een pistonmachine, zolang de bonen maar gemalen zijn.

Professionele 1 groepsmachine van Fleur de Café

Heb je een professionele 1 groepsmachine op het oog? Door hem bij Fleur de Café te bestellen profiteer je van veel diverse voordelen. Zo kun je bij ons jouw espresso apparaat kopen voor een scherpe prijs, en dat zonder koffieverplichting. Wat bedoelen we hiermee? Bij Fleur de Café koop je een hoogwaardige koffiemachine, zonder dat je aan een contract vastzit. Na de koop is de machine helemaal jouw eigendom en ben je verder niet gebonden aan verplichtingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dat je van een eenjarige-garantie op jouw espressomachine profiteert. Zo schenk je jouw klanten voor een prachtige prijs overheerlijke kwaliteitskoffie van de espressomachine.

Technische dienst

Onderhoud aan je koffiemachine

Onderhoud aan je koffiemachine is erg belangrijk, het onderhoud dat nodig is verschilt per machine. De meeste koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Bij een volautomatische koffiemachine gaat het om regelmatig ontkalken. Vaak geeft de machine zelf aan wanneer het tijd is om dit te doen. Heb je problemen met je koffiemachine? Neem dan contact op met onze technische dienst, samen zoeken wij graag naar een passende oplossing.