Koffiemachines - Horeca - Multi

Ben je op zoek naar een horeca espressomachine? Als horecaondernemer wil je je gasten natuurlijk de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must en hier zullen je gasten om terug komen. Een professionele koffiemachine is bij een kopje koffie zetten van belang. De horeca koffie apparatuur uit ons assortiment staan erom bekend de beste prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Fleur de Café is importeur van de verschillende merken professionele machines zoals Expobar, BFC, Reneka, Fracino en diverse andere merken. Op al onze koffie apparaten bieden wij goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen.

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Particulier

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 5 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Crem EX3 wit 2 groeps

Expobar Diamant Pro 2 groeps multi boiler

wfo1 Meest populair

Expobar Onyx 2 groeps laag model

Expobar G10 2 groeps multiboiler

Crem EX3 Smartsteam zwart 2 groeps

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
koffiemachine met koffie

Importeur van professionele horeca machines

Sinds 2012 zijn wij importeur van koffiemachines zoals Expobar, Fiamma en diverse andere merken. Wij verkopen per jaar meer dan 250 barista koffiemachines en apparaten. Alle professionele machines worden door onze eigen technische dienst geïnstalleerd. Doordat wij alle horeca koffiezetapparaten zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor jou als horeca ondernemer. Wij leveren voornamelijk aan horeca en koffie- en theespeciaalzaken. Onze klantenkring is verspreid door heel Nederland en zelfs België.

De perfecte aanvulling op een professionele espressomachine is de juiste koffie, ook die vind je bij Fleur de Café. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment koffie. Al onze koffiebonen zijn van eersteklas kwaliteit, er is keuze uit koffiebonen uit wel 20 landen. Doordat wij geen gebruik maken van smaakversterkers en toevoegingen zijn onze bonen ook nog eens een verantwoorde en gezonde keuze.

Een professionele koffiemachine zonder verplichting

Bij Fleur de Café koop je een professionele koffiemachine voor de horeca zonder contract. Dit houdt in dat na de aankoop de machine helemaal jouw eigendom is. Wel geniet je nog een jaar lang van garantie op de koffiemachine. Natuurlijk willen wij je wel graag verder helpen om het koffie en thee concept compleet te maken.

Kies je namelijk naast je koffiemachine ook voor koffie van Fleur de Café dan ontvang je het serviesgoed gratis in bruikleen. Bovendien ontvang je als koffieklant 25% korting op de onderhoudsbeurt van de professionele koffiemachine.

Onderhoud technische dienst

Onze technische dienst staat voor je klaar

Het goed onderhouden van je professionele horeca machine voorkomt reparaties op termijn. Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koop je bij ons een koffiemachine voor de horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd. Ook voor het onderhoud aan de espressomachine, koffiemolen of het vervangen van een waterfilter kun je bij onze technische dienst terecht. En mocht je onverhoopt een storing aan uw koffiemachine hebben, dan denkt onze technische dienst graag met je mee voor een passende oplossing.

Wekelijks onderhoud aan je horeca koffiemachine