kruiden bij fleur de café

NIEUWE GEZONDHEIDSTHEEËN VAN FLEUR DE CAFÉ

Nieuwe gezondheidstheeën van Fleur de Café 
Een theeliefhebber heeft eigenlijk geen reden nodig om thee te drinken. Thee is op elk moment van de dag lekker. Behalve dat thee gewoon lekker is, heeft thee ook positieve effecten op je gezondheid.

Gezondheidstheeën zijn theeën die u helpen uw lichaam te ondersteunen. Over het algemeen zitten deze gezondheidstheeën boordevol met kruiden. De kruiden die in de thee verwerkt zijn hebben zo allemaal zijn eigen werkingen.

Onlangs hebben wij 5 nieuwe gezondheidstheeën bedacht en gemelangeerd. Deze nieuwe gezondheidstheeën zijn speciaal bedacht en samen gesteld om uw lichaam een boost te geven.

5 NIEUWE GEZONDHEIDSTHEEËN


zonnepanelen bij Fleur de café

ZONNEPANELEN BIJ FLEUR DE CAFÉ

Het bedrijf Solard BV heeft 252 zonnepanelen geplaatst op de oost-west ligging. Door panelen in een oost-west-opstelling neer te zetten, kunnen twee rijen recht tegen elkaar aan gezet worden zonder dat er schaduw ontstaat. Hierdoor kunnen er op hetzelfde dak veel meer zonnepanelen komen. 
 

Onlangs hebben wij een nieuwe bedrijfsauto aangeschaft. Een bijzondere Tesla met het logo van Fleur de Café. De Tesla is volledig elektrisch en om de Tesla op te laden is een laadpaal nodig. Het bedrijf Solard heeft ook 2 laadpalen geplaatst, vanaf heden kunnen er 4 elektrische auto's laden aan onze laadpalen.

LEES MEER...


wintersale bij fleur de cafe

WINTERSALE BIJ FLEUR DE CAFÉ

Een nieuw begin van het jaar 2022! met nieuwe voornemens en een opgeruimd magazijn. Er worden nieuwe artikelen ingekocht en er gaan ook artikelen verdwijnen uit ons assortiment. Onderstaande artikelen zullen niet meer worden ingekocht door ons en daardoor is op ook echt op! Profiteer nu van 35% korting op deze artikelen. Wees er snel bij.

SALE ARTIKELEN...


prijsstijging koffie

PRIJSSTIJGING KOFFIE

Door de extreme prijsstijgingen van ruwe koffie op de wereld markt, en de bizarre transportkosten van containers zien wij ons helaas genoodzaakt een prijscorrectie door te voeren. De prijs voor ruwe koffie is in de laatste 12 maanden met ruim 110 % gestegen.

Of de markt zich gaat stabiliseren op dit hoge niveau of verder gaat stijgen is nog niet duidelijk, vooralsnog gaat de stijging door. Alle partijen in de markt hebben de prijzen moeten aanpassen aan dit nieuwe prijsniveau. Verdere prijsstijgingen in de toekomst zijn helaas niet uitgesloten.

LEES MEER...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief?

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt in begin mei met daarin nieuws over ons assortiment Evenementartikelen, het ijstheeconcept waarmee u binnen 2 minuten een verse ijsthee kunt serveren en natuurlijk onze nieuwste artikelen. Dat wil je niet missen!