Theeservies - Glazen

Het schenken van thee is een ware beleving voor uw gasten en klanten. Naast de losse thee of theepiramides zelf is het servies net zo belangrijk. Zonder servies is er geen mogelijkheid om uw gasten te voorzien van een heerlijke dampende kop thee. 

Kopjes en schotels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: glas, porselein, aardewerk en gietijzer. Ieder materiaal heeft een eigen uitstraling. Met een leuk theeplateau zorgt u voor een passende manier om thee te serveren. Een theeplateau is een andere variant van de bekende theedoos. Hier is plaats voor losse thee in plaats van theezakjes. De losse thee staat dan in handige blikjes op het plateau. Kortom in ons assortiment vindt u genoeg keuze om de ervaring van thee drinken compleet te maken. 

Filter je resultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Icon theeglas 32 cl & schotel

wfo1 Nieuw!

Theeglas met schotel en theezeefje 'miss red'

wfo1 Nieuw!

Theeglas met rvs theezeefje

Theeglas Icon 32cl

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten. 

Het serveren van de thee doet u natuurlijk in stijl. Kopjes en schotels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: glas, porselein, aardewerk en gietijzer. Ieder materiaal heeft een eigen uitstraling.  Als u een mooi theeservies heeft om de thee in te serveren kan een smaakvolle verse thee niet ontbreken. Bij Fleur de Café willen wij u verschillende smaaksensaties op het gebied van thee kunnen bieden. U heeft dan ook keuze uit ruim 120 soorten losse thee. Wij melangeren onze theesoorten zelf, waardoor wij  thee van de beste smaak, kwaliteit en versheid kunnen leveren. 

11.01.2023

SALE bij Fleur de Café

Sale bij Fleur de Café! Ben je klaar om artikelen te shoppen met korting tot wel 35%? We hebben ons magazijn opgeruimd en zijn artikelen tegen gekomen die uitlopend zullen zijn in ons assortiment.
Lees meer
03.09.2020

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer

Thee aanbiedingen

wfo1 Thee van de maand

Thee van de maand Green Keemun Congou 100 gram

Horeca startpakket piramide theezakjes met theedoos