Online losse thee van Fleur de Café bestellen

Onze losse thee wordt gemelangeerd in onze eigen thee melangeerderij. Ons thee assortiment bestaat uit zwarte thee, groene thee, rooibos thee en kruiden thee. Onlangs hebben wij 5 nieuwe gezondheidstheeën bedacht en samengesteld. Deze losse gezondheidstheeën zijn speciaal bedacht en samen gesteld om uw lichaam een boost te geven.   

Bestel snel en makkelijk de lekkerste losse thee online. U heeft de keus uit meer dan 600 soorten losse thee.  Dit maakt de losse thee van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook vers. Ervaar de ultieme theebeleving nu zelf. Bestel onze losse thee nu snel online.

Losse thee voor fijnproevers

Losse thee voor fijnproevers

In onze webshop vindt u bijzondere losse thee met hun eigenzige naam, zoals de Liefdevol, maar ook losse thee met een gezonde verwerking zoals de Zorgeloos. Wij zijn er door gefascineerd geraakt en willen deze fascinatie graag op u overbrengen. Ga daarom op zoek naar de verhalen achter de losse thee op onze website en wordt ook een theefijnproever.

Nieuwe theeverpakking

Nieuwe theeverpakking

Helaas kunt u online niet ruiken welke geur de versgemelangeerde losse thee afgeven, maar gelukkig kunnen wij u de thee snel toesturen. Wanneer u onze theezak opent dan komt de geur u tegemoet. Onze nieuwste theezakken in ons assortiment zijn voorzien van een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u als klant de losse thee makkelijk in de theezak bewaren en per portie thee er uit halen. De losse thee blijven goed, donker en luchtdicht bewaard. Bovendien is de theezak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. Deze exclusieve theezakken zijn geschikt voor 100 gram, 250 gram of 1 kilo losse thee.

Thee van de maand

Thee van de maand

Regelmatig zetten wij een bijzondere thee in de schijnwerpers. Een losse thee die wij graag onder uw aandacht willen brengen omdat deze bijzonder is qua smaak, branding of herkomst. Bovendien is de 'Losse thee van de maand' online met 35% korting te bestellen. Houdt de losse thee van de maand in de gaten en laat u verrassen door nieuwe smaken.

Verlanglijstje

Verlanglijstje

Geen zin om iedere keer opnieuw op zoek te gaan naar de lekkerste losse thee? Maak dan heel gemakkelijk online een verlanglijstje aan. Op die manier kunt u uw favoriete thee markeren en bij een volgende bestelling makkelijk terugvinden. Dit doet u door bij het product op 'meer informatie' te klikken en vervolgens onder de Bestel knop op 'voeg toe aan verlanglijstje'. 

Selecteren is sneller bestellen

Selecteren is sneller bestellen

Om uw te helpen met selecteren kunt u in de webshop gebruik maken van het filter. Kies bijvoorbeeld voor de theesoort zwarte, groene, rooibos of kruidenthee. U kunt ook de gewenste verpakking of smaak selecteren. Online losse thee bestellen maakt u keuze makkelijk en overzichtelijk. 

Snel en gratis bezorging

Snel en gratis bezorging

Nooit meer de deur uit om losse thee te kopen, maar lekker makkelijk online uw losse thee bestellen. Een groot voordeel is dat de losse thee bij u thuis afgeleverd worden. Bestelt u 3 kilo losse thee of meer dan betaald u bovendien geen verzendkosten. U kunt snel genieten van een lekker kop thee. Bovendien bestelt u vóór 12 uur dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt.

Theepakketjes en cadeautjes

Theepakketjes en cadeautjes

Wilt u ook iemand anders laten genieten van onze heerlijke losse thee? Kijk dan verder in onze webshop. U vindt hier verschillende theepakketjes inclusief thee, theeglazen en zeefjes, ontzettend leuk om cadeau te geven.

Interesse in ons thee assortiment
Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment losse thee?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over thee

11.04.2024

Hoe presenteer je losse thee in de horeca?

Thee wordt regelmatig gedronken. Toch besteedt veel horeca weinig aandacht aan de populaire drank. Dit is zonde, want thee is veelzijdig! Fleur de Café maakt de lekkerste thee voor restaurants, cafés en andere horecazaken. Met de theeplateaus serveer je haast moeiteloos thee met een maximale beleving. Ontdek hoe ook jouw horecabedrijf gasten betovert met de mooiste thee en theeplateaus.
Lees meer
11.04.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer