Sluiten

Theeconcept

Hoe werkt het theeconcept

Theeconcept Fleur de cafe

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje  thee. Als horeca bedrijf kunt u rekenen op uitgebreide verkoop ondersteuning, zo zijn bijvoorbeeld de theekaarten geheel gratis! 

Het benodigde materiaal:

Een zeefje en tip en een maatschep van 2 gram uitgevoerd in roestvrij staal. Het mooiste is om te werken met een theekaart. Hierdoor kan de gast alvast aan tafel een keuze maken en leest hij meteen alle spectaculaire ingrediënten. De theekaart kan men zelf eenvoudig samenstellen met de beschrijvingen op deze site. Desgewenst doen wij dat geheel kosteloos voor u. 

Nadat men aan tafel de bestelling heeft opgenomen doet men achter de bar 1 maatschep van de bestelde thee in de tip, en vult het glas met theewater. Men plaatst de tip op de zeef in het glas en serveert de thee uit. Nu kan de gast de thee ruiken en zien voordat hij hem zelf in het zeefje doet om te laten trekken.

De gast kan nu zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en het zeefje uit het glas halen en op de tip plaatsen. 

Daarna kan men genieten van een heerlijke kop thee!

 

Bent u geïnteresseerd in één van onze espressomachines laat het ons weten.

* Vereiste velden