Koffie

Geniet van de verse en exotische koffiebonen van Fleur de Café. Al onze bonen bestaan uit overheerlijke aroma’s en worden geïmporteerd vanuit wel 20 landen van over de hele wereld. Zo kun je bij ons verschillende soorten koffie kopen van Colombia tot Costa Rica. Hier groeien de koffiebonen op hun best en krijgen ze door de perfecte natuuromstandigheden overheerlijke en natuurlijke smaken. Alleen de lekkerste en beste koffiebonen worden in onze koffiebranderij in Deventer verwerkt.

Met onze speciale koffiebranders produceren wij duurzame koffiesoorten en geniet je van ongekend lekkere smaken. Daar komen geen toevoegingen of smaakversterkers aan te pas. Hierdoor wordt koffiedrinken een unieke beleving. Zo geniet je bij Fleur de Café alleen van betaalbare en eerlijk goede koffie. Ook zijn onze koffiebonen voor horeca uitermate geschikt. Gasten genieten hierdoor ook van overheerlijke koffiearoma’s. Ongebrande en gebrande koffiebonen, aanverwanten zoals gemalen of automaten koffie en wat lekkers voor bij de koffie bestellen doe je eenvoudig en snel online bij Fleur de Café.

 

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Aanbieding koffie

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Arabica Robusta blend 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Sulawesi Kalossi 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Colombia Excelso Bio 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Mexico Bio 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Ethiopie Sidamo gr 2 Arabica 1 Bio 500gr

wfo1 Op = Op

Op=Op Ethiopië Yirgacheffe 500 gram

Loring koffiebrander

De volgende stap in het professionaliseren van onze koffiebranderij is in dit jaar genomen. Sinds oktober 2018 is de koffiebranderij uitgebreid met een Loring S70 Peregrine. Daarmee heeft Fleur de Café zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.

De lekkerste koffie voor horeca

Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Wij begrijpen dat je jouw klanten de meest verse en overheerlijke koffie wilt voorzetten. Enkel de beste Arabica en Robusta koffiebonen worden in ons assortiment opgenomen en verwerkt. Om de pure en volle smaakaroma’s te bewaren, worden er geen smaakversterkers en water aan de koffiebonen toegevoegd. Zo blijven jouw koffiebonen voor langere tijd goed en geniet je van de overheerlijkste smaakaroma’s.

 

Bij Fleur de Café heb je keuze uit een breed assortiment aan Arabica en Robusta koffiebonen, die afkomstig zijn uit meer dan 20 verschillende landen. Naast onze single origins heb je ook keuze uit 20 soorten koffiemelanges. Zo vind je jouw favoriete melange. Of dat nou 100% Arabica koffiebonen zijn of Italiaanse blends met een deel Robusta koffiebonen. De lekkerste horeca koffie bestel je eenvoudig online. Serveer jouw klanten een unieke smaakbeleving met Fleur de Café koffie.

 

Duurzame koffie voor horeca

Om het beste uit onze koffiebonen te halen en bij te dragen aan een duurzame verwerking, hebben wij fantastische koffiebranders in onze koffiebranderij opgenomen. Zo maken wij veel gebruik van de Loring S70 Peregrine koffiebrander. Naast dat hij erg energiezuinig is, verbruikt het ook 80% minder gas en controleert het de kwaliteit van de koffiebonen. Hierdoor geniet je van een nog betere en egalere brandkwaliteit van jouw koffiebonen. En dat proef je.

Naast gebrande en ongebrande koffiebonen kun je ook verantwoord genieten met onze bio koffie. Voor de productie van verantwoord lekkere koffie gaan we nog een stapje verder dan het gebruik van duurzame koffiebranders. Onze koffiebranders worden namelijk aangestuurd door zonne-energie, dat wordt gewonnen met zonnepanelen. Daarnaast bezorgen we alle leveringen met onze elektrische bussen. Zo geniet je van eerlijk goede koffie.

Private label

Wil je jouw klanten originele koffie voorzetten? Dan is een private label koffie echt wat voor jouw onderneming. Met een eigen label kun je jouw eigen merk koffiebonen schenken en verkopen. Een geweldige oplossing om je te onderscheiden van concurrenten. Daarnaast is het doorvoeren van een eigen originele identiteit is een echte aanwinst voor de marketing van jouw onderneming. Wanneer klanten de naam van jouw private label op de koffiekaart, koffiezakken en koffiekopjes zien staan, is dit een unieke manier om het label onder de aandacht te brengen en uit te blinken.

Ontwikkel je eigen horeca koffie met een uniek private label bij Fleur de Café. Onze koffie-experts denken graag met je mee om jouw private label op te zetten en onder de aandacht te brengen. In drie stappen ontwikkel je jouw eigen koffielabel. Zo word je eigen melange, smaak en verpakking samengesteld. Zo schenk je jouw klanten de lekkerste koffie en ervaren ze een onvergetelijke beleving.

Koffie voor de werkvloer

De werkplek, je bent er waarschijnlijk het grootste deel van de dag aanwezig. Dan wil je natuurlijk genieten van kwaliteitskoffie. Met de gemalen koffie van Fleur de Café geniet je optimaal van de lekkerste koffiearoma’s. Wil je graag online overheerlijke koffie bestellen voor jou en jouw collega’s? Kijk dan eens in ons assortiment gemalen koffie en automaten koffie.

Naast ons brede aanbod aan overheerlijke soorten koffie, is een goede koffiemachine op de werkvloer ook echt onmisbaar. Daarom bieden we verschillende professionele koffiemachines aan. Zo genieten jij, jouw collega’s en klanten van de lekkerste koffie. Wil je naast de koffie ook graag wat lekkers aanbieden? Dan ben je met onze siropen en lekkers bij Fleur de Café aan het juiste adres.

Veel gestelde koffie

Waar komt koffie vandaan?

Koffie komt oorsprongelijk uit Ethiopië. Door de milieuomstandigheden groeien de koffiebonen hier uitermate goed. Koffie, ook wel het zwarte goud genoemd, wordt sindsdien ook in verschillende tropische landen gekweekt. De koffiebonen van Fleur de Café zijn afkomstig uit meer dan 20 landen, waaronder Colombia en Costa Rica.

Hoe wordt koffie gemaakt?

Koffie wordt gemaakt van koffiebonen, een koffieboon is de zaad van de koffiebes. In eerste instantie wordt het vruchtvlees van de bes ontdaan, en worden de ongebrande bonen vervolgens gekarameliseerd, dit wordt 'het branden' genoemd. Hierdoor krijgen de bonen een herkenbaar bruine kleur. Door de bonen vervolgens af te laten koelen, te sorteren en branden, kan er koffie van worden gezet. Door de bonen en heet water samen te laten komen, worden heerlijke aroma’s afgegeven. Dit is koffie.

Is koffie gezond?

Koffie bestaat voor het grootste deel uit water. Door enkele koppen per dag te drinken, houdt het de vochtpeil op orde en droogt het je lichaam niet uit. Echter bevatten koffiebonen vetachtige stoffen, die kunnen leiden tot een verhoogd risico op hartziekten, specifiek de kransslagaders. Daarnaast bevat koffie een kleine hoeveelheid cafeïne, cafeïne kan je alertheid en concentratie verhogen en je sportprestaties verbeteren.

Wat doet koffie met je lichaam?

Over het algemeen doet koffie niet veel met je lichaam. Koffie bevat wel veel cafeïne, dat het zenuwstelsel stimuleert en invloed heeft op wat je doet, voelt en denkt. Het kan je concentratievermogen verhogen en je wakker houden. Te veel zorgt er echter voor dat je last krijgt van rusteloosheid, hoofdpijn en slaapproblemen. Daarnaast is koffie vettig en kan aan de binnenkant van bloedvaten vastplakken. Dit kan klachten geven.