Sluiten

Koffieservies Fleur de cafe

Koffie en thee voor fijnproevers | Fleur de Café

Wordt ook een fijnproever !

Koffie en thee voor fijnproevers is al 10 jaar lang de slogan van Fleur de Café. Wij verkopen namelijk echt alleen de beste kwaliteit koffie en thee, maar ook onze randassortiment is van hoogwaardige kwaliteit. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water. Daarom kiezen wij elke dag met zorg voor de mooiste theeën en de lekkerste koffiesoorten.

Lekkere koffie

Lekkere koffie

Echt verse koffie dat proef je. In onze modern koffiebranderij branden wij dagelijks koffiebonen. U heeft als klant de keuze uit meer dan 60 soorten koffie. Single origins rechtstreeks van de koffieboeren in Zuid-Amerika of Afrika, arabica of robusta, melanges, biologische of decaf koffiebonen. Bovendien hebben wij momenteel zelfs een rechtstreekse koffielijn vanuit Uganda, waarmee we onze Deventer Koffie maken. Een 'direct trade' project waar we met plezier aan meewerken.

Losse thee

Losse thee

Fleur de Café is de eerste leverancier die het gebruik van losse thee in de horeca tot een succes heeft gemaakt. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Want wat is er heerlijker dan wanneer u groene thee met citroen besteld, u ook werkelijk citroenschijfjes terugvindt in uw thee. Of om te ontdekken dat kruidenthee ook echt alleen maar uit kruiden bestaat. De tijd van het zakjes theegruis is voorbij, de tijd van fijnproevers is aangebroken. Horeca kiezen daarom massaal voor hoge kwaliteit thee en geven daarmee hun gasten een onvergetelijke beleving. Wij zijn er best trots op dat Fleur de Café daarin voorop gaat.

Verse ijsthee

Verse ijsthee

Een van onze paradepaardjes is het verse ijstheeconcept. Speciaal ontwikkeld door Fleur de Café om snel,  een verse ijsthee te kunnen serveren gemaakt van échte thee. Dus met 100% natuurlijke ingrediënten. De ijsthee is beschikbaar in drie verschillende smaken en een groot succes voor elk terras, feestje of luie dag in de tuin. Net als voor de losse thee en koffie geldt ook voor de ijsthee, alleen de hoogste kwaliteit is geschikt voor een ultieme beleving en zeer geschikt voor fijnproevers.

Private Label

Private Label

Een eigen merk koffie of thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café biedt retailers en horeca de kans om een eigen koffiemelange samen te stellen en deze onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Onze koffieexperts adviseren u graag om in drie stappen een keuze te maken voor uw private label koffie. Bovendien hebben wij alles in huis om de koffie en thee vervolgens in de juiste stijl te verpakken.

Ongebrande koffie

Ongebrande koffie: Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wij verkopen ongebrande koffiebonen en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. 

Koffiebranders

Koffiebranders

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij koffiebranders van het merk Garanti, Gene Café en Fracino die wij ook zelf gebruiken. Lees meer over de tips en trucs als startende koffiebrander

Interesse in onze producten?

Wij helpen u graag. 

Andere pagina's

Het teamHet team van Fleur de Café

Dagelijks staat een team van 12 personen klaar om koffie te branden, thee te melangeren, bestellingen te maken, machines te installeren en al uw vragen te beantwoorden. Kortom, wij werken er hard aan om kwaliteit te leveren, maar wel altijd onder het genot van een kopje thee of koffie.

Over Fleur de CaféOver Fleur de Café

Koffie en thee voor fijnproevers is al 10 jaar lang de slogan van Fleur de Café. Toen, bij de oprichting van Fleur de Café, gekozen met het oog op de visie om hoge kwaliteit koffie en thee te verkopen. Inmiddels een vaste norm voor al onze producten.

Het ontstaanHet ontstaan van Fleur de Café

Fleur de Café is het bedrijf van Marc en Eugenie Steenhuis. Wat begon als droom op een zolderkamer is nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat nog niet is uitgegroeid. Waarbij de naam en het beeldmerk van de bloem nog steeds kenmerkend zijn.