Over de smaak van koffie raakt men niet uitgepraat. Er zijn veel factoren die meespelen, waardoor de smaak van jouw kop koffie bepaald wordt. Het smaakverschil begint bij het soort koffieboon waarover we spreken. De koffiebonen die de basis vormen voor uw kop koffie, zijn zeer waarschijnlijk Arabica koffiebonen. Het komt voor, dat uw koffie deels voorzien is van Robusta koffiebonen. Qua smaak is dit de eerste bepalende factor. De koffiebonen voor uw koffie worden vervolgens gebrand. Deze branding is de volgende meespelende factor in de koffiesmaak. Is het een korte branding? Of een lange branding? En wanneer zijn deze koffiebonen gebrand? Om de smaak van uw kop koffie zo goed mogelijk te krijgen, verkopen wij vers gebrande koffiebonen. De branding en het effect op de koffie aroma's is nog zeer recent, waardoor de smaaksensatie in uw kop koffie direct terug te proeven is. Of de bonen nou kort gebrand zijn, of lang gebrand, u koopt te allen tijde vers gebrande koffiebonen bij Fleur de Café.

Vers gebrande koffiebonen voor wie?

Lekkere koffie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Bij Fleur de Café hebben wij een aantal plekken toegelicht waar vers gebrande koffiebonen zeer belangrijk zijn.

Vers gebrande koffiebonen - horeca

Hoe belangrijk is het voor uw klanten om na het dineren af te sluiten met een lekkere kop koffie? Of die kop koffie tijdens de lunch en in de middag? Door uw koffie te maken van vers gebrande koffiebonen biedt u uw klanten de lekkerste koffie. Door een goede koffie-ervaring vergroot u en passant ook nog de kans dat deze klanten terugkomen voor een nieuwe kop koffie. 

Vers gebrande koffiebonen - kantoor

Koffie is niet weg te denken van kantoor. Uw collega's drinken regelmatig een kop koffie, beginnen de dag ermee en drinken het uiteraard tussendoor en tijdens de pauze. Ook voor uw klanten en tijdens vergaderingen kan een goede kop koffie niet ontbreken. Door goede kwaliteit koffie zijn uw collega's tevreden. Dit heeft positieve effecten op hun productiviteit. Vers gebrande koffiebonen zijn een win-win aankoop voor u op kantoor.

Vers gebrande koffiebonen - thuis

Een lekkere kop koffie bij het ontbijt is voor velen de beste start van de dag. Laat die koffie dan zo lekker mogelijk zijn met vers gebrande koffiebonen. De dag goed beginnen neemt u de hele dag door mee, tijdens uw werk of bij u thuis onderling. En heeft u geen bonenkoffie machine? Geen probleem, Fleur de Café heeft zeer goede koffiebonen malers, zodat u ook gebruik kunt maken van onze vers gebrande koffiebonen.

Tips om uw bonen vers te houden

Vers gebrande koffiebonen bestellen is één, de koffiebonen vers houden is een tweede. Wij snappen dat u uw koffiebonen niet binnen 2 dagen op heeft. Daarom is het belangrijk om uw vers gebrande koffiebonen zo goed mogelijk te conserveren. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat uw koffiebonen zo lang mogelijk zo vers mogelijk blijven:

  • Bewaar de koffiebonen op een koele, droge, luchtdichte en donkere plek.
  • Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed.
  • Vermijd sterk ruikende producten. Koffiebonen nemen geuren uit de omgeving op. Dit heeft effect op de geur en de smaak van de koffie.

Bestel uw vers gebrande koffiebonen

Bij Fleur de Café vindt u diverse varianten vers gebrande koffiebonen in ons assortiment. Heeft u vragen over de verschillende smaken of wilt u graag meer weten over andere producten van Fleur de Café? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord of helpen u aan de beste vers gebrande koffiebonen voor u.

Interesse in onze koffie
Wij geven uw graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer