Wil je koffie inkopen?
Wij helpen je graag met advies over koffie. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.
Thee groothandel voor horeca

Thee groothandel voor horeca

In de horeca wens je gemak en kwaliteit. Fleur de Café is een bekende theeleverancier voor de horeca. Deze theegroothandel levert thee aan hotels, restaurants en cafés door heel Nederland en België. Onze kwaliteitsthee bestel je eenvoudig. De dienstverlening is afgestemd op de horeca. Dat zie je terug in het bestelgemak en het assortiment. In bijvoorbeeld de horeca theepakketten vind je alles wat je nodig hebt om voor je theeverkoop. De beste thee, horeca-theezeefjes, glazen en bijbehorende theekaarten. Ook kan je er prachtige theeplateaus kopen voor een indrukwekkende presentatie!

De beste losse thee

De beste losse thee

Serveer thee die een onweerstaanbare indruk achter laat. Want met echt mooie thee komen gasten terug. Met het losse thee concept van Fleur de Café zit je altijd goed. Deze theegroothandel wist als eerste hoe je gemakkelijk en aantrekkelijk losse thee serveert. Met een zeefje per kopje serveer je elke gast een mooi kopje losse thee aan tafel. Je maakt dit nog sprankelender met een theeplateau. In de losse thee van deze groothandel komen kwaliteit en smaak samen. De groothandel maakt thee in eigen melangeerderij. Voor het samenstellen van uw horeca thee gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. Daardoor ben je van kwaliteit verzekerd! 

Compleet aanbod voor de horeca

Compleet aanbod voor de horeca

Als ondernemer bestel jij het liefst alles in één keer. Je bent al druk zat en het is zonde om je kostbare tijd te verliezen. Bij groothandel Fleur de Café vind je alles rondom thee. Je vindt er prachtige thee accessoires zoals theeservies. Om je theezakjes te rangschikken zijn er mooie theedozen. Ook theezeefjes en andere thee-accessoires bestel je bij deze groothandel. Om te zorgen voor complete en onvergetelijke thee-ervaring wil je het lekkers bij de thee niet vergeten. De lekkerste bonbons, handige suiker- en honingstaafjes zijn handig. Of wat dacht je van fudge bij de thee? Hier kan je het lekkers bij de thee bestellen.

Alles voor zelfgemaakte ijsthee

Alles voor zelfgemaakte ijsthee

Theegroothandel Fleur de Café heeft een speciaal op de horeca afgestemd ijsthee-concept. Daarmee serveer je snel en stijlvol zelfgemaakte ijsthee aan tafel. In het horeca-ijstheepakket zit alles wat je er voor nodig hebt, zoals de ijstheekan, siroop, de thee en tafelkaarten. Verder heb je ijsklontjes en een zonnig terras nodig. Et voilá! In twee minuutjes serveer je zelfgemaakte ijsthee. Vooral tijdens de warme zomerdagen is dit een verfrissend concept voor de horeca.

Theegroothandel voor private label thee

Theegroothandel voor private label thee

Geef de thee een persoonlijk tintje met jouw private label. Voor grotere hoeveelheden thee je bij ons bestellen onder jouw eigen merk. Al vanaf 3 kilo melangeert en verpakt theegroothandel Fleur de Café de thee naar jouw wens. Je hebt de keuze uit bestaande melanges. Of we stellen voor jou een eigen melange samen. Hierin kies je zelf of je theezakjes of losse thee wil. We kunnen thee in bulk leveren of thee voor jou inpakken. Wij hebben verpakkingsmateriaal voor thee op voorraad. Houd bij private label thee rekening een wat langere besteltijd. Uiteraard leveren wij sneller als je direct uit ons theeassortiment besteld. Bel voor een afspraak over private label thee naar 0570-67 77 22.

Thee groothandel horeca

Thee inkopen bij Fleur de Café

Als thee groothandel kunnen wij flexibel aan jouw vraag voldoen. Je hebt de keuze uit een breed assortiment. Wij melangeren vrijwel alle thee zelf in eigen melangeerderij. Zo kunnen wij jouw thee zo vers mogelijk leveren. Niets is immers lekkerder dan verse thee. Bekijk hier het aanbod van thee voor de horeca.

Hebben wij je interesse gewekt? Maak dan gerust een afspraak om eens bij ons langs te komen. We denken graag mee en geven advies over je theekaart. Ook hebben we een aantal vaste thee-selecties voor de horeca. Bekijk de horeca-theepakken en kies wat past bij jouw hotel, restaurant of café. Liever eerst sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk horeca theepakketten

Horeca pakket vreugde met 12 x 250 gr losse thee

Horeca pakket zorgeloos 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket harmonie met 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket biologisch met 12 x 250 gram losse thee

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Lees meer over theegroothandel

08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer