Sluiten

Private label koffie

Private Label koffie | Fleur de Café | Koffie en thee voor de fijnproevers

Private Label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeelzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie.

Uw eigen merk koffie

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een uw eigen merk koffie, dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffieexperts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen. 

 

Stap 1: Uw eigen koffiemelange

Uw eigen koffiemelange

U stelt uw eigen koffiemelange met onze koffieexpert samen. U kunt kiezen uit 80 verschillende soorten ongebrande koffiebonen. Onze groene koffiebonen komen vanuit de hele wereld, maar  hoofdzakelijk uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Oostelijk Afrika.

Stap 2: Uw eigen smaak

Uw eigen smaak

Uw eigen smaak wordt bepaald door de samenstelling van de melange, maar ook door de brandgraad van de koffiebonen. Onze koffieexpert kan u helpen de juiste branding te bepalen, zodat uw koffie de perfecte smaak krijgt. Wij zijn tevreden als u tevreden bent!

Stap 3: Uw eigen verpakking

Uw eigen verpakking

Laat uw eigen merk koffie aansluiten bij de look en feel van uw zaak door uw eigen verpakking te kiezen. Met onze fullcolour printer kunnen wij elk design etiket printen en is uw private label koffie klaar.

 

Koffiebranderij

In onze koffiebranderij staan vijf koffiebranders die van 250 gram tot 60 kilo per keer kunnen branden. Daarmee hebben we een capaciteit van 1 kilo tot 100.000 kilo koffie leveren. Onze koffiebranders zijn van het merk Garanti. De Garanti koffiebranders zijn van Turkse makelij. Garanti kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. De roasters zijn gemaakt van Italiaanse motoren en Zweedse branders waardoor het beste bij elkaar is gebracht. De uitstraling is ook prachtig, mooie matzwarte kast met authentieke details. Met deze branders wordt echt traditioneel gebrand.

Garanti koffiebranderKoffiebranderijkoffie roasters

Verpakken en verzenden

U kunt uw private label koffie zonder meerprijs bestellen vanaf 48 kilo per bestelling. Wilt u minder koffiebonen bestellen dan wordt per kilo 1 euro extra in rekening gebracht. Private label koffiebonen worden per kilo verpakt en daarna per 8 kilo in een doos verpakt.  De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Dit is standaard een jaar na de branddatum. Bestelt u per keer meer dan 96 kilo koffiebonen, dan versturen wij deze op een pallet. Wij werken met verschillende koeriersdiensten die er voor zorgen dat u bestelling goed en snel wordt afgeleverd.

Interesse in het ontwikkelen van uw eigen koffiemerk?

Wij geven graag advies !

Reviews

Reviews van een private label klant

Perfect_service_lekker_koffie_en_thee

Andere pagina's

Wedeverkoper worden?

Wedeverkoper worden?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café. Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee....

Espressomachines doorverkopen

Espressomachines verkopen

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Bent u op zoek naar een groothandel in koffiemachines? ....

De perfect gezette koffie

De perfect kopje koffietHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....