Sluiten

Private label koffie

Private Label koffie | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Private Label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeelzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie.

Uw eigen merk koffie

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een uw eigen merk koffie, dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffieexperts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen. 

Stap 1: Uw eigen koffiemelange

Uw eigen koffiemelange

U stelt uw eigen koffiemelange met onze koffieexpert samen. U kunt kiezen uit 80 verschillende soorten ongebrande koffiebonen. Onze groene koffiebonen komen vanuit de hele wereld, maar  hoofdzakelijk uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Oostelijk Afrika.

Stap 2: Uw eigen smaak

Uw eigen smaak

Uw eigen smaak wordt bepaald door de samenstelling van de melange, maar ook door de brandgraad van de koffiebonen. Onze koffieexpert kan u helpen de juiste branding te bepalen, zodat uw koffie de perfecte smaak krijgt. Wij zijn tevreden als u tevreden bent!

Stap 3: Uw eigen verpakking

Uw eigen verpakking

Laat uw eigen merk koffie aansluiten bij de look en feel van uw zaak door uw eigen verpakking te kiezen. Met onze fullcolour printer kunnen wij elk design etiket printen en is uw private label koffie klaar.

Koffiebranderij

In onze koffiebranderij staan vijf koffiebranders van het merk Garanti. Deze branders kunnen van 250 gram tot 60 kilo per keer kunnen branden. De Garanti koffiebranders zijn van Turkse makelij. Garanti kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. De roasters zijn gemaakt van Italiaanse motoren en Zweedse branders waardoor het beste bij elkaar is gebracht. De uitstraling is ook prachtig, mooie matzwarte kast met authentieke details. Met deze branders wordt echt traditioneel gebrand. Bent u zelf op zoek naar een koffiebrander? Wij zijn ook de leverancier van Garanti koffiebranders.

Loring koffiebrander

Marc met zijn LoringDe volgende stap in het professionaliseren van onze koffiebranderij is in dit jaar genomen. Sinds oktober 2018 is de koffiebranderij uitgebreidt met een Loring S70 Peregrine. Daarmee heeft Fleur de Café zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa.  De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.

Voordelen van de Loring koffiebrander

Bijzonder aan de Loring is dat werkelijk alles  ingesteld kan worden. Dat geeft meer controle over het brandproces. Verder heeft de Loring een geavanceerde luchtcirculatie. Er wordt geen gebruik gemaakt van een naverbrander. Dit scheelt tot wel 80% in het gasverbruik en is dus minder vervuilend voor het milieu. Bovendien zorgt het uitblijven van een naverbrander voor een betere smaak van de bonen. Deze andere manier van branden zorgt voor de ontwikkeling van meer zoete aspecten in de koffiebonen. Het grootste voordeel van het branden met een Loring is de precisie. De brandprofielen worden namelijk digitaal opgeslagen waardoor er altijd consistent gebrand kan worden.

Garanti koffiebranderKoffiebranderijkoffie roasters

Verpakken en verzenden

U kunt uw private label koffie vanaf 32 kilo per soort koffie bestellen. Private label koffiebonen worden per kilo verpakt en daarna per 8 kilo in een doos verpakt.  De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Dit is standaard een jaar na de branddatum. Bestelt u per keer meer dan 128 kilo koffiebonen, dan versturen wij deze op een pallet. Wij werken met verschillende koeriersdiensten die er voor zorgen dat u bestelling goed en snel wordt afgeleverd.

Interesse in het ontwikkelen van uw eigen koffiemerk?

Wij geven graag advies !

Reviews

Reviews van een private label klant

Perfect_service_lekker_koffie_en_thee

Andere pagina's

Wedeverkoper worden?

Wedeverkoper worden?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café. Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee....

Espressomachines doorverkopen

Espressomachines verkopen

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Bent u op zoek naar een groothandel in koffiemachines? ....

De perfect gezette koffie

de perfect kopje koffieHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.