Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau

Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil. Daarom leveren wij de mooiste losse thee aan Horeca. In onze theemelangeerderij in Deventer worden de beste ingrediënten gebruikt om tot de lekkerste smaak thee te komen. Daarbij is kwaliteit altijd onze maatstaf. Ook onze serveerplateaus zijn van hoge kwaliteit. De theeplateaus van Fleur de Café zijn speciaal door ons ontwikkeld om in uw restautant, café of hotel op aantrekkelijke manier losse thee te serveren. Want losse thee moet je van dichtbij kunnen zien, ruiken en beleven. Kies de maat en materiaal plateau die bij u past en serveer uw losse thee op elegante manier aan tafel en verras uw gasten. 

Theeplateau

Theeplateau aan tafel bij uw Horecazaak

Het serveerplateau werkt als een theedoos, maar dan met losse thee in handige theeblikjes. Zo kunt u de losse thee van Fleur de Café aan tafel serveren in een plateau voor 6, 8 of 12 soorten losse thee. Op de theekaart die u achterin het plateau kunt zetten, staat de beschrijving van de smaken en ingrediënten van de thee. Laat uw gast zelf kijken, ruiken en de losse thee kiezen.

Verschillende theeplateausoorten

De plateaus zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen en hebben daardoor een eigen look and feel. Kies de theeplateau die past bij uw horeca. De theeplateaus zijn verkrijgbaar met 6, 8 of 12 theeblikjes. Afhankelijk van de manier waarop u het plateau wilt gebruiken kiest u de maat die bij u past. U ontvangt een compleet plateau inclusief theeblikjes, theekaart en doseerlepel. Organiseert u regelmatig high-tea's dan is het plateau met 12 theeblikjes een goede keuze. De 12 theeblikjes kunt u dan vullen met 12 theesoorten die u wilt. Welke soorten u bij een high tea kunt serveren leest u in de volgende paragraaf. Heeft u echter een wat kleinere horecagelegenheid zoals een café dan kunt ook kiezen voor een plateau met 6 of 8 theesoorten. Voor de meest populaire theesoorten die niet mogen ontbreken leest u hieronder meer. 

Thee kiezen uit theeplateau

Top twaalf populairste theesoorten

Zoekt u de ideale mix van theesoorten om uw gasten te laten genieten dan geven wij u hierbij de top 12 van meest verkochte theesoorten weer. Laat u inspireren om een mooi theeassortiment samen te stellen. Overigens is het natuurlijk altijd mogelijk om van theesoorten te wisselen. Daarbij leveren wij u kosteloos nieuwe theekaarten en nieuwe naamstickertjes voor op uw theeblikjes. Zo kunnen u en uw gasten eindeloos veel plezier beleven aan uw theeplateaus.

1. Earl Grey Superieur
2. Sencha CactusVijg
3. Sencha Lemon
4. Keizers 7 Kostbaarheden
5. Rooibos Naturel bio
6. Zorgeloos
7. Sterrenmix
8. Zwarte thee Bosvruchten
9. Rooibos African Orange
10. Zomer Zotheid
11. Ginger Lemon Kruidenmix
12. Liefdevol

Horeca theeconcept

Horeca theeconcept

Heeft u een restaurant, café, hotel of ander soort horeca gelegenheid. Het Fleur de Café theeconcept kan in iedere horeca gebruikt worden. Om aan de wensen van uw gasten tegemoet te komen adviseren wij om maximaal 12 theesoorten aan te bieden. Deel uw theeassortiment in theesoorten voor een overzichtelijk geheel.:

Op onze theekaart gebruiken wij deze indeling ook. Handig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Vraagt een gast om een kruidenthee dan kan een keuze gemaakt worden uit de soorten die daaronder vermeld staan. Natuurlijk heeft u alle vrijheid om uw theeassortiment en theekaart in te delen zoals u dat wilt. Met meer dan 120 soorten thee moet dat lukken.

Kies theesmaken speciaal voor een high tea

Kies theesmaken speciaal voor een high tea

Heeft u als horeca een High Tea arrangement op het menu staan? Serveer dan de thee stijlvol aan tafel met een high-tea plateau. De volgende losse theesoorten mogen zeker niet ontbreken bij een High Tea. Bij verschillende gerechtjes passen verschillende theesoorten. Groene thee en oolong thee gaan goed samen met sandwiches. Darjeeling wordt wel beschouwd als de ideale thee voor een high tea en vormt een goede combinatie met de traditionele scones. Bij de zoete gerechten kan je kiezen voor theeën met meer uitgesproken smaken, zoals earl grey thee, jasmijnthee en muntthee.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox. 

Andere bloggen over het serveren van thee

22.05.2023

Losse thee of koffie bewaren | tips en bewaaradviezen

Bewaar losse thee en koffiebonen op de juiste manier om de beste smaak te behouden. Onze blikken zijn ideaal om koffie of thee langdurig vers te houden. Ontdek onze handige blikken in ons assortiment voor het optimaal bewaren van losse thee en koffiebonen.
Lees meer
18.10.2022

De leukste cadeaus voor een echte theeliefhebber

Een thee of koffie pakket is een passend cadeau voor de échte koffie en theeleut! Bij Fleur de Café hebben wij de Sint en de Kerstman al een handje geholpen... Bekijk al onze feestelijke cadeaus onder het genot van een heerlijk kopje speculaasthee of rooibos marsepeinthee, die bij de tijd van dit jaar passen!
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer
01.09.2020

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer
01.09.2020

Theeverkoop van Fleur de cafe

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
01.09.2020

Theeconcept voor Horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Thee voor Horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer