Sluiten

onderhoud machine

Machineonderhoud

Machineonderhoud

Fleur de Cafe is importeur van diverse merken espressomachines, zoals Expobar en BFC. Onze eigen technische dienst zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft en onze barista's kunnen uw personeel trainen, zodat u verzekerd bent van een perfecte kop koffie!

Wij kunnen voor u het periodieke onderhoud uit handen nemen, maar natuurlijk ook alle voorkomende storingen snel en vakkundig verhelpen. In geval van storingen zijn we snel ter plaatse omdat wij als geen ander begrijpen wat de koffie betekent voor uw onderneming. Bovendien krijgen onze koffieklanten 25 % korting op arbeid en onderdelen.

Onze eigen technische dienst zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft.

OnderhoudsbeurtOnderhoudsbeurt

Om uw machine te onderhouden adviseren wij u om twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw machine schoongemaakt, worden de zetgroepen schoongemaakt en de ringen, zeefjes en ontluchtingsventiel vervangen, vindt er een algemene check van de machine plaats en wordt de machine en eventueel de molen (s) opnieuw afgesteld. 

Waterfilter vervangen

Waterfilter vervangen

Om kalkafzetting in uw machine te voorkomen raden wij aan een waterfilter te plaatsen. Daardoor voorkomt u onnodige problemen met uw machine. We hebben drie maten waterfilters afhankelijk van de hoeveelheid koffie die u zet. Een waterfilter dient één keer per jaar vervangen te worden. Dit kan bijvoorbeeld tegelijk met de onderhoudsbeurt gebeuren.

Zelf doen

Zelf doen?

Wilt u liever zelf uw machine onderhouden en uw waterfilter vervangen, dan zijn wij van harte bereid om u daar een korte instructie voor te geven.

Garantie

Garantie

Een onderhoudsbeurt is preventief en geen garantie dat uw machine in storing raakt of kapot gaat.  Fleur de Café is niet verantwoordelijk voor reparatiekosten die ontstaan, ondanks  goed onderhoud.

Merken

Heeft u een espressomachine van een van de volgende merken, dan kan onze technische dienst een onderhoudsbeurt uitvoeren of een storing verhelpen. Expobar, La Spaziale, Rancillio, BFC, Fracino, CBC Royale, Faema, La pavoni , San Remo. Andere merken op aanvraag.

 

 Klik op de artikelen hieronder en bestel ze direct!

reinigingsmiddel espressomachine            onderhoudssetje                  reinigingsborstel  Brita waterfilter Brita patroonhouder voor waterfilter