Sluiten
horeca-thee
Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meedere bedrijven zijn u voorgegaan. Neem telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Thee verkopen Espressomachines verkopen

Doordat wij importeur zijn van een aantal professionele espressomachine merken (Expobar, BFC, Fracino), bent u bij ons aan het beste adres voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Op verzoek kunnen wij deze machines voor u installeren en het onderhoud uitvoeren. Lees hier meer over het verkopen van espressomachines.

 

Thee verkopen Losse thee verkopen

Kies voor de beste kwaliteit losse thee tegen gunstige condities. Wij verkopen enkel de beste kwaliteit thee en melangeren deze zelf tot de mooiste en lekkerste theemelanges. Onze theesoorten zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproever. U heeft de keuze uit meer dan 120 soorten thee. Bovendien zien uw klanten hoe mooi de thee eruit ziet. Voor het verkopen van onze thee hebben wij verschillende mogelijkheden. Zoals verschillende verpakkingsmogelijkheden en zelfs private label. Wilt u meer weten over de verkoopmogelijkheden voor uw winkel?

 

Koffiebonen verkopen Koffiebonen verkopen

Ook voor koffie bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Wilt u meerdere soorten koffiebonen verkopen? bij ons heeft u keuze uit meer dan 40 soorten singles origins zowel arabica als robusta en daarnaast ook nog ongeveer 40 verschillende melanges. Zit uw exacte melange er nog niet bij, geen probleem dan stellen wij deze voor u samen. Alle koffiebonen worden in onze koffiebranderij dagelijks vers gebrand.

 

Private Label koffiePrivate Label koffie

Droomt u ervan uw eigen merk koffiebonen te verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie kunt u uw eigen merknaam doorvoeren in meerdere artikelen zoals op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een uw eigen merk koffie? Onze koffieexperts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen. Stel zo uw eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samen.

 

Koffie en thee accessoires

Maak uw koffie en theelijn compleet met mooi en praktisch randassortiment. Blikjes, theepotjes, theezeefjes of wegwerp theezakjes in verschillende maten om thee to go te maken. U vindt het allemaal in onze webshop waar u deze handig online kunt bestellen. Besteld u op werkdagen voor 12.00 uur dan wordt de bestelling nog de volgende dag geleverd.

 

KoffiebrandersWilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wij verkopen ongebrand koffiebonen en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. De koffiebranders die Fleur de Café verkoopt zijn van de merken: Garanti, Gene Café en Fracino.

Wil je wederverkoper worden?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Private Label koffie

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. ...

Espressomachines doorverkopen

Espressomachines verkopen

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professionele koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Bent u op zoek naar een groothandel in koffiemachines? ....

De perfect gezette koffie

De perfect kopje koffieHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.