Heeft u een koffie en/of thee speciaalzaak dan kunt u bij ons met aantrekkelijke kortingen koffie en losse thee inkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor randassortiment om uw koffie en of theewinkel compleet te maken. Ook op de inkoop van randassortiment ontvangt u als winkelier korting.

Theezeefjes

Theezeefjes

Verkoopt u als winkel of speciaalzaak losse thee, dan is het zeker een must om ook een assortiment zeefjes te verkopen. Een theezeefje dat zeker niet mag ontbreken is het rvs theezeefje met tip. Dit rvs zeefje is heel ruim en hangt in een glas of mok, wanneer de thee voldoende getrokken is, zet u het zeefje op het bijgeleverde tipje. Naast duurzame zeefjes van rvs is het gebruik van vulbare papieren wegwerp theezakjes in opkomst. Een doosje bevat 100 wegwerpzakjes en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Alle zeefjes zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Theepotten

Theepotten

Hoewel thee steeds vaker per kopje wordt gezet en geserveerd is het gebruik van een theepot ook nog steeds populair. Wij bieden een assortiment tea for one theepotjes aan. Waarbij theepot en theekop samen de tea for one vormen. Ideaal voor echt theeleuten. Naast varianten in porselein en glas kunt u bij ons ook terecht voor theepotten van gietijzer. Deze potten werden van origine gebruikt om water in te koken, nu zijn deze voorzien van een emaille binnenkant en vooral bedoeld om thee in warm te houden. En dat kunnen ze, gietijzer houdt thee wel tot 1,5 uur warm.

Baristatools

Baristatools

Ook voor koffieklanten hebben we een leuk randassortiment beschikbaar. Zeker voor klanten die zich als barista willen bekwamen. Denk daarbij aan verschillende tampers, waarmee het koffiemaalsel aangestampt moet worden. Melkkannen om de melk voor de cappuccino of Latte op te schuimen. Of een knockbox om het koffiemaalsel in af te kloppen. Alle producten zijn in meerdere maten en prijsklasses te verkrijgen. Bekijk ons assortiment baristatools en bestel de producten makkelijk online.

Kop en schotel

Kop en schotel

Om de koffie en thee te drinken is mooi en degelijk servies nodig. Smaken verschillen natuurlijk, daarom bieden wij een selectief assortiment mokken, kop en schotel en glaswerk aan. Geselecteerd op kwaliteit en tijdloosheid. Van merken als Clubhouse, Cosy&Trendy, Luminarc en Bredemeijer. Een mooi assortiment servies voor uw winkel als aanvulling op uw koffie en thee. En mocht u iets missen in ons assortiment, dan willen we u zeker helpen om een passende oplossing te vinden. 

Theeglazen

Theeglazen

De juiste theeglazen maakt het natuurlijk helemaal af. Kijk hier voor ons assortiment theeservies

Bekijk onze randassortiment thee
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blog's voor retailers

27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer
01.09.2020

Theeverkoop van Fleur de cafe

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer