Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe

Nieuwsbrief Juli 2019 | Fleur de Café

Nieuwsbrief Juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers. Toch sturen we u nu deze nieuwsbrief, neem maar even een momentje met uw benen omhoog, om ‘em te lezen. Want we willen u graag op de hoogte houden van nieuwtjes die ook voor u van belang zijn. Zoals het nieuws dat de Zomer Zotheid thee weer volop verkrijgbaar is en de Kokos Meloen ook in de maak is. Bovendien kijken we ook al vooruit naar het najaar en nodigen u graag uit voor onze theeproeverij. Lees maar snel verder!

 

Nieuwe hersluitbare koffiezak

NIEUWE HERSLUITBARE KOFFIEZAK

We gaan binnenkort over op het gebruik van nieuwe koffiezakken. De nieuwe koffiezakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie eruit halen. De koffiebonen blijven daardoor goed, donker en luchtdicht bewaard. Tot de overgang naar nieuwe zakken is het mogelijk dat u uw koffie ontvangt in zwarte zakken. Dit is tijdelijk tot wij u kunnen verrassen met de vernieuwde verpakking.

Lekkere koffie en thee? Een waterfilter is noodzakelijk.

LEKKERE KOFFIE EN THEE? EEN WATERFILTER IS NOODZAKELIJK

Het gebruik van een waterfilter is niet alleen goed voor de smaak van de koffie en thee die u schenkt, maar essentieel voor levensduur van uw espressomachine. Lees meer over water en wat het voor uw koffie en thee betekent.

Eureka Mignon Specialita koffiemolen, klein maar fijn.

EUREKA MIGNON SPECIALITA KOFFIEMOLEN, KLEIN MAAR FIJN

Bent u op zoek naar een extra koffiemolen voor een speciale koffie? De Mignon Specialita is dan echt een goeie optie. De Specialita is met 55mm maalschijven heel snel en bovendien extreem stil! Bovendien is de molen heel compact, een mooi formaat als extra molen voor uw specialty coffee.

Theeproeverij najaar/winter

THEEPROEVERIJ  NAJAAR/WINTER

Het is altijd leuk om nieuwe theesoorten te serveren. Zoekt u inspiratie? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze theeproeverij op maandag 23 september. U kunt dan eindeloos proeven en ruiken en inspiratie opdoen voor het najaar en winterseizoen. Bovendien krijgt u dan natuurlijk een korte rondleiding door ons bedrijf. Ja ik meld me aan voor de theeproeverij.

 

De volgende nieuwsbrief verschijnt in juli. Met daarin aandacht voor nieuwe verpakkingen van onze koffie en thee. Het belang van een waterfilter voor uw espressomachine en we nemen een nieuw koffiemolen van Markibar onder de loep. Zorg dat u deze nieuwsbrief niet mist!

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

Mei 2019

VERSE IJSTHEE SERVEREN IN UW HORECADe zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee? Met ons ijstheeconcept maakt u binnen 2 minuten een verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Mooi om te zien en heerlijk om te drinken. Of kies voor een ijskoffie op uw kaart. In deze nieuwsbrief genoeg inspiratie voor een heerlijk zomerseizoen. Bovendien vindt u er ook nog een mooie aanbieding in. Veel leesplezier!

Maart 2019

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?Voorbereid het terrasseizoen in! Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!

Januari 2019

TheeproeverijKom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari. Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!