Tegoedbon Fleur de Café- lees voorwaarden

Link ons op jouw website

Ben je in jouw bedrijf of horecazaak tevreden met de producten van Fleur de Café? Dan zou je ons zeer kunnen helpen met een link vanaf jouw website naar onze website! Natuurlijk waarderen wij dit, je ontvangt hiervoor een tegoed van €50,- die je vrij kunt besteden bij Fleur de Café.

Bestel de gekozen producten via onze website en wij zullen de €50 naar je terug storten.

* Het is de bedoeling dat je de link minimaal 1 jaar op jouw horeca website laat staan.  


Welkom lente

Seizoenthee voor het voorjaar

Maart is de maand dat de lente begint! Maart roert met zijn staart... Maar de eerste zonnestralen zijn soms al zichtbaar en de temperaturen zullen langzaam beginnen op te lopen. De bloemetjes beginnen te bloeien en alles om ons heen wordt weer groen.  Jouw gasten zullen binnenkort misschien wel voor een ijsthee kiezen! Heb je alle producten nog voldoende op voorraad?  

Bij elk moment, seizoen of gelegenheid past wel een eigen theesmaak. Of het nu zwarte thee, groene thee, Rooibos thee, kruidenthee of een andere verse thee is. Traditioneel is het zetten en drinken van thee onderdeel van een ritueel. Elke gelegenheid had zo zijn eigen ritueel met het zetten van thee en elk seizoen een seizoenthee.

Lees verder


Custom made pakket Fleur de Café

Custom-made geschenken

Bij Fleur de Café heb je naast onze relatiegeschenken ook de mogelijkheid om zelf geschenken samen te stellen. Maak gebruik van ons gehele assortiment en stel zelf je pakket met een aantal soorten koffie of thee samen. Onze vertegenwoordigers helpen je graag op weg en denken met je mee.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor Kerst maar ook voor Pasen geschenken mogen maken met 3 verschillende theesoorten en paaseitjes. 

Voor meer informatie over de custom-made geschenken kan je contact met ons opnemen.

Bekijk ons assortiment


IJstheepakket S

IJsthee voor Horeca

Wanneer de eerste zonnestralen door komen en jouw gasten buiten op een terrasje kunnen gaan vertoeven in de warme zon, zullen ze snel neigen naar een verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café ontwikkelde vier theeën om zelf verse ijsthee te maken. 

Zelf ijsthee maken doe je in een handomdraai, het kost weinig tijd, ongeveer net zo lang als het maken van een cappuccino. Fleur de Café heeft het eenvoudig gemaakt om heel snel een verse en super lekkere ijsthee te maken, bovendien met 90% minder suiker. Verse ijsthee is eigenlijk normaal gezette thee dat is afgekoeld en daarna nog eens sterk gekoeld.

Lees meer over ijsthee


Expobar Onyx 2 groeps hoog model nu met 15% korting

Expobar Onyx 2 groeps hoog model nu met 15% korting

Het Spaanse espressomachine merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. De machines hebben een strakke, professionele uitstraling.
 
De Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet. Met 2 zetgroepen, elektronisch schakelbord om de koffiedoseringen te regelen, automatische watervulling en een 11,5 liter koperen ketel.
 
De Expobar Onyx 2 groep is een hoog model en gaat uit ons assortiment.

Bekijk de Expobar Onyx 2 groeps
 


IJskoffie voor het aankomende seizoen!

IJskoffie voor het aankomende seizoen!

Zijn jouw klanten dol op ijskoffie? Als nagerecht, voor tussendoor of als drankje om lekker mee af te koelen. Een ijskoffie kan echt altijd! 

Dit ijskoffie pakket bevat de Slush machine van Ugolini en 10 pakken Tesoro ijskoffie met een receptenkaart. IJskoffie van Tesoro is zacht, romig & perfect voor de echte koffieliefhebber.

Met dit handige ijskoffie pakket kan je gemakkelijk met de Slush machine heerlijke ijskoffie maken binnen korte tijd. Het maken van ijskoffie is eenvoudig en doe je in een handomdraai.

IJskoffie startpakket horeca


Geslaagde open dag van Fleur de Café!

Geslaagde open dag van Fleur de Café!

We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige open dag. Met meer dan 150 bezoekers vanuit heel Nederland en zelfs België, voelen we ons vereert met alle aandacht voor ons bedrijf. We zien uit naar de volgende jaren!

Onze open dag stond helemaal in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. De uitnodigingen zijn breed verstuurd naar alle klanten, buren en belangstellenden. We hebben met een groot artikel in de krant gestaan en als kers op de taart hebben we een interview gehad bij Koekstad FM.

Lees verder over de open dag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere nieuwsbrieven

02.05.2023

Nieuwsbrief mei 2023

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je gasten te voorzien van heerlijke en verse ijsthee? Of wil je juist de beste ijskoffie serveren tijdens het zomerseizoen? Fleur de Café heeft de oplossing voor jou! Met ons unieke ijsthee concept en handige ijskoffie pakket ben je verzekerd van tevreden gasten. Daarnaast bieden we ook de Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps koffiemachine aan, die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. En als kers op de taart kun je onze mobiele koffiekar huren voor jouw volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat je verrassen door de mogelijkheden van Fleur de Café!
Lees meer
02.05.2023

Nieuwsbrief particulieren mei 2023

Ontdek deze maand bij Fleur de Café een breed assortiment aan koffiebonen van topkwaliteit. Geniet van de koffie van de maand en profiteer van onze op=op koffieaanbiedingen. Verras je moeder met een speciaal cadeau voor Moederdag en maak verse ijsthee op warme zomerdagen. Ga je op vakantie? Ontdek dan onze tips om te genieten van jouw favoriete koffie en thee onderweg. Dit en meer in de nieuwsbrief van mei!
Lees meer
24.03.2023

Nieuwsbrief maart 2023

Maart is de maand dat de lente begint! Maart roert met zijn staart... Maar de eerste zonnestralen zijn soms al zichtbaar en de temperaturen zullen langzaam beginnen op te lopen. Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe seizoen!
Lees meer
24.03.2023

Nieuwsbrief maart 2023 particulieren

Maart is de maand dat de lente begint! De eerste zonnestralen zijn al goed zichtbaar en de temperaturen beginnen langzaam op te lopen. De bloemetjes beginnen te bloeien en alles om ons heen wordt weer groen.
Lees meer
30.01.2023

Nieuwsbrief januari 2023

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe jaar met sale aanbiedingen en gezondheidstheeën. Ook hebben we een interessant blog gemaakt wat in het teken staat van duurzaamheid. Daarnaast bestaat Fleur de Café 15 jaar en vieren we dit met een open dag op 6 februari 2023. Iedereen is van harte welkom!
Lees meer
30.01.2023

Nieuwsbrief januari 2023 particulieren

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe jaar, aanbiedingen en gezondheidstheeën. Daarnaast bestaat Fleur de Café 15 jaar en vieren we dit met een open dag op 6 februari 2023. Iedereen is van harte welkom!
Lees meer
17.11.2022

Nieuwsbrief horeca november 2022

Het is buiten winderig en regenachtig, de dagen worden korter en kouder... Het is bijna december en dat is een maand met een feestdagen. Fleur de Café heeft kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld voor deze feestmaand. Daarnaast staat er informatie in deze nieuwsbrief over week 52 van 2022.
Lees meer
17.11.2022

Nieuwsbrief particulier november 2022

Het is buiten winderig en regenachtig, de dagen worden korter en kouder... Het is bijna december en dat is een maand met een feestdagen. Fleur de Café heeft leuke thee en koffie pakketten samengesteld voor deze feestmaand. Daarnaast staat er informatie in deze nieuwsbrief over week 52 van 2022.
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief september 2022

Het is alweer september, de dagen worden donker en kouder... klanten zullen minder ijskoffie en ijsthee gaan drinken en meer warme koffie en thee. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten.
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief particulier september 2022

Het is alweer september, je zal er misschien nog niet bij stil gestaan hebben maar september betekend wel dat we richting de herfst en uiteindelijk ook de winter gaan. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten. Binnenkort bestaat Fleur de Café 15 jaar en dat vieren we met een open dag!
Lees meer
12.07.2022

Nieuwsbrief particulier juli 2022

De zomer is officieel begonnen en de warme zomeravonden zijn al lekker warm. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de particulieren en horeca bedacht. Daarnaast hebben we een nieuwe koffiebrander voor thuis!
Lees meer
06.07.2022

Nieuwsbrief juli 2022

De zomer is officieel begonnen en de warme zomeravonden zijn al lekker warm. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de particulieren en horeca bedacht. Daarnaast hebben we een nieuwe koffiebrander voor thuis!
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 particulieren

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek en makkelijk ijsthee pakket voor u bedacht. Daarnaast hebben we een aantal ijskoffie recepten waarmee u heerlijk zelf thuis ijskoffie kan maken.
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 horeca

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de horeca bedacht. Daarnaast hebben we een groene Akaneks 2.5 occasion in de aanbieding!
Lees meer
22.04.2022

Nieuwsbrief maart 2022

Onlangs heeft Fleur de Café 5 nieuwe gezondheidstheeën ontwikkeld, graag vertellen we hier u meer over. Daarnaast zijn we bezig om Fleur de Café te verduurzamen, dit doen we o.a. met zonnepanelen!
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer