Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe November 2018

Nieuwsbrief september 2018 | Fleur de Café

Open dag : 10 jaar Fleur de Café

Tatarata hier is ie dan! Onze allereerste nieuwsbrief. Nu we 10 jaar bestaan, werd het wel eens tijd. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.

 

Open dag: 10 jaar Fleur de Café

OPEN DAG : 10 JAAR FLEUR DE CAFE

Fleur de Café viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis nodigen u van harte uit voor een feestelijke toer door het bedrijf. De Open Dag is op zaterdag 6 oktober 2018. Als horeca groothandel zijn wij bekend geworden met de introductie van een losse thee concept. Inmiddels hebben we een eigen theemelangeerderij en zijn we uitgegroeid tot een van de energiezuinigste en modernste koffiebranderijen van Europa. Meer weten over de Open Dag?

Lattiz melkopschuimer voor Horeca

MAAK KENNIS MET DE LATTIZ

Lattiz, dé melkopschuimer voor Horeca. Dé uitkomst voor horeca die veel koffievarianten met melkschuim schenken is de Lattiz. Deze melkschuimmachine geeft met één druk op de knop, altijd de juiste kwaliteit melkschuim. Ongeacht wie de machine bedient. De Lattiz is te bestellen bij Fleur de Café voor € 1550,- excl. btw. Lees meer over de vele voordelen van de Lattiz.

Herstthee

HERFST THEE

Speciaal voor de nazomer en herfst hebben wij een aantal theesoorten geselecteerd. Vul uw theeassortiment bijvoorbeeld aan met een thee van het seizoen en kies één van de herfsttheesoorten.

Koffie branden in de gevangenis

KOFFIE BRANDEN  IN DE GEVANGENIS

Stichting Zuivere Koffie biedt gedetineerden een kans om het vak van koffiebrander te leren in de gevangenis. In de penitentiaire instelling van Zaanstad en Sittard wordt gewerkt met Garanti koffiebranders. Deze branders zijn door Fleur de Café als importeur geleverd. Initiatiefnemer Jemuel Lampe van stichting Zuivere Koffie legt uit waarom hij voor deze brander heeft gekozen.

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half november met daarin nieuws over onze nieuwe Loring koffiebrander, ons aanbod Sint en Kerst cadeautjes en we introduceren een nieuwe theesoort. Dat wil je niet missen!

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

November 2018

Nieuwsbrief November 2018Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn. En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Veel leesplezier.

Januari 2019

TheeproeverijKom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari . Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

Maart 2019

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?Voorbereid het terrasseizoen in! Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!