Seizoensthee

Filters weergeven
04.01.2024

Warme winterthee voor de fijnproevers

Ze passen perfect bij elkaar: een koude winterdag en een warme kop thee. Thee lest niet alleen je dorst. Het verwarmt ook jouw lichaam van binnenuit. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Welke thee past nu het beste bij de winter? Als echte fijnproever ben je vast benieuwd. Wij zochten dit uit. Je ontdekt de lekkerste thee voor de winter in dit blog.
Lees meer
01.01.2024

Thee de warme dorstlesser op een koude winterdag

Op een koude winterdag is er niets heerlijker dan een kop thee. Je kunt je handen er aan opwarmen. Met regelmatig een kopje zorg je ervoor dat je ook op een koude winterdag genoeg drinkt. Zoek je een speciale warme dorstlesser om de kou te doorstaan? Ontdek deze top 3 met meest verwarmende theesoorten.
Lees meer
19.12.2023

Wat zijn de lekkerste theesmaken voor het najaar?

Het is alweer september en dat betekend dat we richting de herfst en de winter gaan. De klok gaat verzet worden. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Het weer begint kouder en regenachtiger te worden. Jijzelf en jouw klanten krijgen weer zin in andere soorten thee. Wat zijn de lekkerste smaken voor het najaar? Je leest ze in dit blog.
Lees meer
23.11.2023

Sinterklaas idee: geef koffie of thee!

De decembermaand komt eraan, en dat betekent dat Sinterklaas elk moment weer voor je deur kan staan. Met een traditionele jute zak vol lekkernijen en geschenken, is het tijd om over cadeautjes na te denken. Ben je op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee, heb je dan al gedacht aan koffie en thee? Wij helpen jou en de Sint, zodat je op tijd een leuk cadeautje vindt!
Lees meer
12.07.2023

Seizoensthee, losse thee voor elk moment van het jaar

Bij elk moment, seizoen of gelegenheid past wel een eigen theesmaak. Of het nu groene thee, rooibos thee, kruidenthee of een andere verse thee is. Van oudsher is het zetten en drinken van thee onderdeel van een ritueel.
Lees meer
28.03.2023

IJsthee serveren in de horeca

Tijdens die warme zomerdagen is verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Fleur de Café ontwikkelde drie theeën om zelf ijsthee te maken. Deze theesoorten hebben een fantastische zomerse smaak en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en met 90% minder suiker dan reguliere icetea.
Lees meer
27.03.2023

Liefdevolle Moederdag cadeaus

Fleur de Café heeft mooie en extra speciale theeën en cadeaus samengesteld voor speciale dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag. Moederdag is bijvoorbeeld een speciale feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Een speciale dag dus.
Lees meer
27.02.2023

De lekkerste theesmaken voor het voorjaar

Thee kan eigenlijk in elk seizoen gedronken worden. Toch zijn er bepaalde losse theesoorten die lekkerder smaken op een mooie lente avond of een zonnige dag. Een heerlijk zoete ijsthee met veel ijsblokjes of gewoon een heerlijk kopje verfrissende Sencha Lemon.
Lees meer
23.08.2022

Hoe maak je ijsthee?

Lekker afkoelen tijdens de warme zomerdagen is met verse ijs thee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Zelf ijsthee maken is heel makkelijk en heerlijk om te drinken.
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer