Gebrande koffiebonen - Panama

Gebrande koffie uit Panama biedt een unieke koffie-ervaring. De bonen worden met de grootste zorg geselecteerd en ambachtelijk gebrand, waardoor de smaak en het aroma optimaal worden behouden. Fleur de Café biedt een ruime selectie gebrande koffiebonen uit Panama, elk met een eigen smaakprofiel. Van mild en fruitig tot sterk en kruidig, er is voor iedere koffieliefhebber een geschikte variant te vinden. Onze gebrande koffiebonen uit Panama zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes en worden snel en gemakkelijk bij u thuis geleverd. Bestel nu en ontdek de heerlijke smaken van de beste koffie uit Panama.

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Panama Boquete 500 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Vlag van Panama

Koffie uit Panama

Koffie uit Panama wordt beschouwd als een van de beste en meest gewaardeerde koffiesoorten ter wereld. Het wordt voornamelijk geproduceerd in de hoger gelegen berggebieden van Panama, waar de bodem, het klimaat en de omgevingsfactoren ideaal zijn voor de productie van hoogwaardige koffie.

Panama heeft een lange geschiedenis als koffieproducent en is vooral bekend om de kwaliteit van zijn Arabica-bonen. Deze bonen hebben een rijke, volle smaak en een aangenaam aroma, en worden vaak gekenmerkt door hun lage zuurgraad en fruitige tonen.

Koffieboeren in Panama

Koffieboeren in Panama gebruiken vaak traditionele methoden om de bonen te verbouwen en te oogsten, waardoor de bonen zorgvuldig worden geselecteerd en met de hand worden geplukt. Dit draagt bij aan de hoge kwaliteit van de Panamaanse koffie. De meest bekende regio's voor de productie van koffie in Panama zijn Boquete, Volcán en Bocas del Toro. Deze regio's zijn bekend om hun unieke klimaat- en grondomstandigheden en produceren enkele van de beste koffiebonen ter wereld.

Door de beperkte productie en hoge kwaliteit is koffie uit Panama vaak duurder dan andere koffiesoorten. Toch wordt het door koffieliefhebbers over de hele wereld beschouwd als een ware delicatesse.