Gebrande koffiebonen - Tanzania

In het assortiment van Fleur de Café vind je vers gebrande koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit. Hier zet je gegarandeerd een lekker bakje koffie mee. Wij bieden  gebrande koffie uit wel 20 verschillende landen aan. Bovendien kan je ook kiezen uit meerdere soorten biologisch gebrande koffiebonen en zelfs decaf gebrande koffiebonen. Alle vers gebrande koffiebonen zijn verpakt per 500 gram of per kilo en zijn puur natuur.

Wij maken bij onze gebrande koffiebonen geen gebruik van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de gebrande koffiebonen van Fleur de Café juist een gezonde keuze. Voor thuis en misschien wel voor je eigen horecabedrijf is het schenken van lekkere vers gebrande koffiebonen heel belangrijk. Je gasten waarderen dat en komen er voor terug.

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Tanzania arabica AA 500 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Verschillende smaken koffiebonen

Smaken verschillen en daarom vind je in ons online assortiment diverse gebrande en ongebrande espressobonen. Ben je op zoek naar krachtig en donker gebrande koffiebonen? Probeer dan de Noir Desir of Style Italien bonen eens. Deze zorgen voor een volle koffiesmaak. Met deze donkere espressobonen kan je een heerlijke cappuccino of ristretto maken. Drink je liever milde of licht gebrande koffiebonen? Dan zijn de AOC, Mundo Novo, Panama Boquete of Guatemala Antigua echte aanraders. Via onze webshop kan je aan de linkerkant in het menu uw zoekopdracht verfijnen. Hier kan je de koffiesoort, land van herkomst of gewenste smaak bepalen. Op deze manier verschijnen alleen de gebrande koffiebonen die aan je wensen voldoen. Wij hebben ook een aantal proefpakketten beschikbaar waarmee je kennis kan maken met onze meest populaire gebrande koffiebonen.

Wat is verse koffie?

Wat is verse koffie?

Koffiebonen die in onze koffiebranderij gebrand zijn, worden tot 2 maanden na branddatum door ons als vers aangemerkt. Op elke zak staat een tht datum dit is de branddatum + 1 jaar. Een jaar na branding is wat ons betreft de uiterste consumptiedatum voor gebrande koffiebonen. In onze koffiebranderij worden elke dag koffiebonen vers gebrand in onze 2 kilo, 5 kilo, 20 kilo of 60 kilo koffiebrander. Afhankelijk van de grote van de order wordt gekozen met welke brander koffie gebrand wordt. Regelmatig blijft er na het koffie branden 1 of 2 kilo over die in onze voorraad komt als vers gebrande koffie. Tot 2 maanden na branddatum wordt deze koffie nog verkocht als verse koffie. Na 2 maanden noemen we de koffie niet meer ‘vers’ en komt het in ons op=op assortiment. De koffie is nog steeds goed te drinken alleen niet meer door ons aangemerkt als verse koffiebonen. 

Deventer koffie

Deventer koffie

Onder de naam Deventer Koffie verkopen wij koffie met een charitatief doel. De koffiebonen zijn afkomstig uit Kibinge Uganda. Door de koffiebonen rechtstreeks bij de coöperatie van koffieboeren in Kiginge te kopen is er een rechtstreekse koffielijn ontstaan. Een 'direct trade' project waarvan de koffieboeren op verschillende manieren profiteren. Ten eerste doordat zij een grotere en constante afzetmarkt van groene koffiebonen hebben gekregen. Ten tweede omdat stichting Deventer Koffie in samenwerking met de Rabobank Salland zorgt dat een deel van de opbrengst van de verkoop geïnvesteerd wordt. Er wordt geïnvesteerd in scholing van de leden van de coöperatie in Kibinge, dit wordt gedaan zodat de  werkgelegenheid, de handel en verkoop zich verder ontwikkeld. Deventer Koffie is voor iedereen beschikbaar in zowel koffiebonen als gemalen versie. 

Compleet koffieconcept voor Horeca

Compleet koffieconcept voor Horeca

Naast de juiste koffie voor uw horeca bieden wij ook een compleet koffieconcept. Naast de beste horeca koffie voor de scherpste prijs bieden wij gratis servies in bruikleen, alle mogelijke verkoopondersteuning, barista trainingen, thee workshops en reclamemateriaal. Bovendien leveren wij allerlei randassortiment om uw horeca koffie op een stijlvolle manier aan uw gasten te serveren zoals:

  • suikerzakjes
  • melkcups
  • nougatblokjes
  • koekjes
  • bonbons
Private Label koffie

Private Label koffie

Wil je je eigen merk gebrande koffiebonen verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie onderscheid je jezelf van andere winkels. Je hebt namelijk je eigen merk gebrande koffie. Zo kan je jouw eigen merknaam doorvoeren in meerdere artikelen zoals op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeciaalzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen vers gebrande koffiebonen of het nou licht gebrande koffiebonen of donker gebrande koffiebonen zijn. Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van een eigen merk koffie, dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffie experts helpen je graag om in 3 stappen een eigen private label koffie te ontwikkelen. Zo wordt een eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samengesteld.